Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
firmanın logosu ve konsepti mavi beyaz uzerine oldugu içn bu renkleri kullandım ve baskı içn cmyk olması gerektiginden de bildiginiz gibi çok canlı olamıyor malesef
sanırım bunu photoshop ta hazırladın ön kapaktaki logo kötü durmuş çözünürlüğü düşük sanki sündürüp büyültmüşsün gibi duruyor. ancak bence açık konuşmak gerekirse hocam komple baştan bir dizayn yapmalısın.
sanırım bunu photoshop ta hazırladın ön kapaktaki logo kötü durmuş çözünürlüğü düşük sanki sündürüp büyültmüşsün gibi duruyor. ancak bence açık konuşmak gerekirse hocam komple baştan bir dizayn yapmalısın.
bence elındekı donelerı yenıden gozden gecırerek yenıden dene. Eger kızmassan benım fıkrım olmamıs. Arka kapakta o kadar yogunluk olması on kapagın o kadar sade olması.. ne bıleyım bana ters geldı. Guz lacıvert bır zemınde arka kapakta kullandıgın browser ları kullansan daha ıyı olabılır.. yada guvenlık guven ısıdırde kullandıgın ımajı.. yanı alternatıfı cok..
kızmak ne kelime teşekkür ederim olumluı olumsuz tüm eleştiriler için ben zaten tamamen iyi oldugunu dusunsem burada sizinle paylaşıp eleştirilerinizii degerlendirmem.. tüm arkadaşların yorumlarını gözden geçirerek geliştiriyorum saolun
onu ilk başta glowsuz yapmştım ama bu sektörde iyi bi yerde olan bi büyüğümün tavsiyesiyle yaptım.. tabi ozaman arkapllan farklıydı şimdi çıkartılabilir.. teşekkürler önerin için
hata olarak nitelendirmyelim de bir güvenlik ve bilgsayar işi yapan bir firma için daha basit bir tasarım olmuş bence, biraz daha farklı görüntüler kullanabilirsin diye düşünmüştüm ama yine de sen bilirsin tabikieace1:
hata olarak nitelendirmyelim de bir güvenlik ve bilgsayar işi yapan bir firma için daha basit bir tasarım olmuş bence, biraz daha farklı görüntüler kullanabilirsin diye düşünmüştüm ama yine de sen bilirsin tabikieace1:
evet ilk başta çok sade ve basit olmştu ama buradaki arkadaşların önerilerini de degerlendirerek deişiklikler yaptm eger son ekledigime bakarsanız sevinirim sanırım biraz daha sizin düşüncenize yakın oldu..