Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

katalog çalışması (son çalışma)

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmamın son hali olarak boyle birşey yaptım degerlendiren herkese çok teşekkür ediyorum

şimdiiden
serdara5girextrtekngw0.jpg

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
ön kapaktaki alttaki yazılara uyguladıgın efek yazıların okunabilirligini azaltmıs bunun haricinde gayet güzel olmus emegine sağlık

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok teşekkür ederim bunu dikkate alacağım farklı efektler deniyim:)

bişey daha var ben baskı konusunda fazla bilgisahibi değilim acaba arka kapakta ust kısımdaki image sorun olurmu karmaşıklığı baskıyı etkilermi??

kobayxx

🌱Yeni Üye🌱
yalnız arka kapakta telefonla konuşan kızı nerdeyse her websitesinde her katalogda görür oldum

biraz fark lütfen

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
dorusun ama mavinin açık mavi olması yerine mesela c:100 m:72 K: 38 deneyebilirsin..Parlament mavisi ..Beyazlada harika uyum sağlar..

stronger_ht

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sanırım bunu photoshop ta hazırladın ön kapaktaki logo kötü durmuş çözünürlüğü düşük sanki
sündürüp büyültmüşsün gibi duruyor. ancak bence açık konuşmak gerekirse hocam komple baştan bir dizayn yapmalısın.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
sanırım bunu photoshop ta hazırladın ön kapaktaki logo kötü durmuş çözünürlüğü düşük sanki
sündürüp büyültmüşsün gibi duruyor. ancak bence açık konuşmak gerekirse hocam komple baştan bir dizayn yapmalısın.

evet firma logonun orijinal boyutunu bulamadı şmdilik bu byuyutulmuş olanı kulandım o deişecek.. komple baştan yapmamı gerektirecek hatalar nelerdir açarsanız sevinirim

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence elındekı donelerı yenıden gozden gecırerek yenıden dene. Eger kızmassan benım fıkrım olmamıs. Arka kapakta o kadar yogunluk olması on kapagın o kadar sade olması.. ne bıleyım bana ters geldı. Guz lacıvert bır zemınde arka kapakta kullandıgın browser ları kullansan daha ıyı olabılır.. yada guvenlık guven ısıdırde kullandıgın ımajı.. yanı alternatıfı cok..

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
kızmak ne kelime teşekkür ederim olumluı olumsuz tüm eleştiriler için ben zaten tamamen iyi oldugunu dusunsem burada sizinle paylaşıp eleştirilerinizii degerlendirmem.. tüm arkadaşların yorumlarını gözden geçirerek geliştiriyorum saolun:)

sanırım bu şekilde daha dengeli oldu????

serdara5girextrteknfh7.jpg

lvn_dsgn

🌱Yeni Üye🌱
işte bu çok güzel olmuş fakat arka kapakta uyguladığın çalışmayı ön kapağa uygulasan daha iyi olur kanaatimce.İyi çalışmalar arkadaşım.

afedersin değiştirmişsin zaten şimdi çok güzel oldu :) emeğine sağlık.

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
browserdakı glowuda atsan pek şahane olacak:)

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
browserdakı glowuda atsan pek şahane olacak:)

onu ilk başta glowsuz yapmştım ama bu sektörde iyi bi yerde olan bi büyüğümün tavsiyesiyle yaptım.. tabi ozaman arkapllan farklıydı şimdi çıkartılabilir.. teşekkürler önerin için

lvn_dsgn

🌱Yeni Üye🌱
bence glow hoş bir görüntü katmış çalışmaya kalmalı taraftarıyım ben.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence glowlu daha hoş oldu gibi ne dersiniz:)
karltrmatu8.jpg

Son düzenleme:

stronger_ht

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet firma logonun orijinal boyutunu bulamadı şmdilik bu byuyutulmuş olanı kulandım o deişecek.. komple baştan yapmamı gerektirecek hatalar nelerdir açarsanız sevinirim

hata olarak nitelendirmyelim de bir güvenlik ve bilgsayar işi yapan bir firma için daha basit bir tasarım olmuş bence, biraz daha farklı görüntüler kullanabilirsin diye düşünmüştüm ama yine de sen bilirsin tabiki:peace1:

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
hata olarak nitelendirmyelim de bir güvenlik ve bilgsayar işi yapan bir firma için daha basit bir tasarım olmuş bence, biraz daha farklı görüntüler kullanabilirsin diye düşünmüştüm ama yine de sen bilirsin tabiki:peace1:

evet ilk başta çok sade ve basit olmştu ama buradaki arkadaşların önerilerini de degerlendirerek deişiklikler yaptm eger son ekledigime bakarsanız sevinirim sanırım biraz daha sizin düşüncenize yakın oldu..