Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katalog için en uygun program hangisi?

objka

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Corel kullandım baya bi yıl.corel-photoshop destekli yaptım.Ama coreli kullanmıcam artık; illüstratör öğrendim illüstratörde gayet memnun kaldım.

Şuan anda da freehand öğreniyorum.katalogu freehand de yapmaya karar verdim fakat freehand bi çok yönden eksikmiş, yeni öğrendim.gölge,lens, çeşitli yönlerden eksikleri varmış ve freehand mx 11 son sürümümüymüş galiba adobe aldığı için.freehand tek avantajlı yönü hızlı kaydetmesi galiba

Sizce freehand gerçekten öğrenmeye değermi?
Ve katalog için freehand sizce nasıl?

prosperity

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Freehand eskiden beri kullananlar için uygun ve kullanışlı olabilir. Çoklu sayfalarda Quark ya da Indesign tercih edilmeli. Ancak katalog için madem ki illustratör biliyorsunuz Adobe Indesign kullanmanızı öneririm.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Artık freehand diye bir program yok..Adobe yıllar önce freehandi satın aldıktan sonra yaptığı ilk açıklama ''Freehandi artık unutun'' olmuştur. GSF'de veya bazı lisanslı kullanım durumlarından dolayı firmalar freehand alışkanlığından vazgeçememiştir.

Bu yüzden Adobe sürümlerini kullanmanız geleceğiniz açısından daha mantıklıdır..

Tüm programlarda çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Bildiğiniz ve hızınızı kesmeyen programı kullanın.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Artık freehand diye bir program yok..Adobe yıllar önce freehandi satın aldıktan sonra yaptığı ilk açıklama ''Freehandi artık unutun'' olmuştur. GSF'de veya bazı lisanslı kullanım durumlarından dolayı firmalar freehand alışkanlığından vazgeçememiştir.

Bu yüzden Adobe sürümlerini kullanmanız geleceğiniz açısından daha mantıklıdır..

Tüm programlarda çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Bildiğiniz ve hızınızı kesmeyen programı kullanın.

Bu freehand de sigara gibi sen bırakırsın ama o asla senin peşini bırakmaz. :D:D:D:D