Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katalog Kapağı

_oxyd_

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar Uzun zamandır yetiştirilmek üzere matbaalarda ajanslarda gazetelerde iş aradım baktım olacak gibi deil artık kendi kendime ne öğrenirsem ne yaparsam tarzına döndüm şimdi bu çalışmalarımda sizden yardım istiyorum bana eksiklerimi bilmediklerimi yapmam gerekenleri sölemenizi rica ediyorum Şimdiden Teşekkürler

Benzer konular

HALİL1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben ce oklar felan olmamıs onları koyma zaten yazının onun olduğu anlaşılıyor.

ama bana gerısı guzel geldi

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok kırmızı olmuş ve boğmuş bence

Engin BÜTÜN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ruzgarajans.com
Öncelikle yeni biri için fena değil ben gördüğüm eksiklikleri söyleyeyim Katalog kapağından çok iç sayfa çalışmışsın gibi duruyor. kırmızı renk olmamıs farklı renkler katıp bütünlenebilirdi adres tel yazıları çok düzensiz basit duruyor Firma yazısı Albenili olmalıydı tabi bu benim yorumum genede eline sağlık kolay gelsin..

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Oklar çok gereksiz.Kırmızı rengin boğuculuğu tamamıyla kendini göstermiş bu çalışmada.Farklı renklerle karıştır yada ton aç bence.Ortadaki silüet havası vermeye çalıştığın A harfi çok yersiz,yersiz olmasa bile silüet olacak kadar silik değil...kolay gelsin

burakonder

🌱Yeni Üye🌱
kırmızı boğmuş bence... üstteki tvyi fark etmek zor... birde oklara ne gerek var.. fiyatlar ve ürün adları daha belirgin olmalı

ulkerer35

🌱Yeni Üye🌱
sana tavsiyem teknosa v.b dergileri incele.
Firmanın logosunu kapakta göz dolduracak kadar dolu kullanmalısın,
Calisman katolok kapagi olacaksa adres ve teli arka kapaga koyabilirsin,
sadeligi tercih etmelisin, stroke kullanman bence kötü olmus. Düsünme balonuna hic gerek yok ürün görselini büyük tut. kapakta TV yi on plana cikarmak istiyorsan onu büyük kullanip digerlerini karelere koyabilirsin, etiket büyüklüklerin standart olsun. Bunlar benim fikrim yine de emegine saglik.

_oxyd_

🌱Yeni Üye🌱
yorum ve görüşlerinden dolayı herkese teşekkür ederim yeni düzenleme yapacağım... Saygılar...

olumlu

🌱Yeni Üye🌱
bana göre olumsuzluklarını anlatayım isterseniz, oklar olmamış en azından yerleri olmamış gibi, her ürüne bir ok konulabilirdi, ortadaki kocaman a harfi nedir anlamadım firmanın logosumu? değilse orda olmaz.., lcd deki balon içine alma fikri çok güzel bütün ürünlerde kullanabilirsin

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende o yukardan çıkarttığın baloncuğu pek beğenmedim yani bence daha güsel şeyler çıkarabilir yapılan çalışmaları incele biraz... bi tasarıma başlamadan önce yapılan örnekleri araştır bilgi sahibi ol sonra işe başla derim ... kolay gelsin

olumlu

🌱Yeni Üye🌱
iki zıt fikir :)

aysgl le zıt düşmüşüz fikir olarak ben özellikle baloncuğu beğendim, nedeni ise insanların hayalindeki herhangi bir şeyi anımsatır gibi, düşünceler oraya yansımış gibi buda bu çalışmayı izleyenlerin resmin içine girmelerini sağlar, diye düşünüyorum.
bende o yukardan çıkarttığın baloncuğu pek beğenmedim yani bence daha güsel şeyler çıkarabilir yapılan çalışmaları incele biraz... bi tasarıma başlamadan önce yapılan örnekleri araştır bilgi sahibi ol sonra işe başla derim ... kolay gelsin

nly_graphicer

🌱Yeni Üye🌱
bana katalog kapağından daha çok tek sayfalık bir ürün broşürünü andırdı ...
katalog kapağı için biraz fazla kalabalık olmuş bide yazı karakterlerin filan biraz basit gibi sündürmüşsün sanırım harfleri buda basitletirmiş ... ama yinede eline sağlık ...

vexlam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.studyoq.com
anladığım kadarıyla corel kullanıyorsun yada benzeri program photshop ogrenmeye baq derim biliyorsan onu kullan

elvin

🌱Yeni Üye🌱
bencede oklar gereksiz ve en altta iletişim bilgilerini bold yapabilirsin bence bide bu katalog kapağından çok broşür yada afiş gibi duruo bence..Ellerine sağlık arkadaşım;)

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
bu çalışmayı hangi programda yaptın bilemiyorum ama bence bunu photoshopta yap ve kırmızı ve kırmızının tintlerini kullanacaksan illa ozaman siyah konturlar yerine gölgelendirme kullan. daha hoş görünecektir. birde eğer katalog kapağı tasarımıysa bu üstünde ürün resmi kullanma. bence kapakta bir kaç ürün kullanmak amatörce. ayrıca iletişim bilgileri arka kapakta olursa daha iyi olur bu sadece ön kapak sanırım. kolay gelsin

color

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fontlar hiç uyuml değil, en azından arial kullanabilirdin.

ayrıca çok karışık olmuş diyebilirim.

esra_h

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok kırmızı olmuş tasarımın onun haricinde logoyu daha büyük ve belirgin bi şekilde yapmalısın bence adresinolduğu kısmı farklı bir renk yapabilrsin

kolay gelsin