Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

katalog kapak çalışması

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆

Beyaz alanlarda gümüş yaldız uygulaması yapılacaktır. Arka kısımda mavi cizginini iki yanında ingilizce ve türkçe iletişim bilgileri yer alacaktır. Yorumlar için teşekkür ederim.

sherifhe

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel faklı bir kapak olmuş firma ile ilgili bır resım eklemeyeceksın heralde tasarıma..
53 yıldır bu adamlar ne ıcın hızmet vermıs onlarla ılgılı resım kullansan da olabılır belkıde 53 yazan ovallıgı bıraz daha kucultsen yanı 53 kenarından kalan boslugu bıraz azaltsan koyu mavı olan kucuk karecıklere bır resım bır bos gıdelıbılırsın falan fılan....(bunlar benım dusuncelerım tabı sen karsı tarafın ne ıstedıgını daha ıyı bılırsınm )
ama kapagı begendım tarıhlerı o sekılde yazmak guzel bı fıkır..
kolay gelsın ıyı calısmalar...:wink:

sherifhe

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel faklı bir kapak olmuş firma ile ilgili bır resım eklemeyeceksın heralde tasarıma..
53 yıldır bu adamlar ne ıcın hızmet vermıs onlarla ılgılı resım kullansan da olabılır belkıde 53 yazan ovallıgı bıraz daha kucultsen yanı 53 kenarından kalan boslugu bıraz azaltsan koyu mavı olan kucuk karecıklere bır resım bır bos gıdelıbılırsın falan fılan....(bunlar benım dusuncelerım tabı sen karsı tarafın ne ıstedıgını daha ıyı bılırsınm )

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel bir çalışma olmuş.Çalışmalarınızdan anladığım kadarıyla mavi rengi seviyorsunuz..

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆

tesekkür ederim sherifhe. evet resim kullanmayı düşünmüyorum. firma demir çelik endüstrisinde yer alıyor ve gümüş yaldızda uygulanan metal görünümün bunu karşılayacağını düşünüyorum.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel bir çalışma olmuş.Çalışmalarınızdan anladığım kadarıyla mavi rengi seviyorsunuz..

yorum için teşekkür ederim layer. ya mavi rengi sevmeyen ölsün :) şaka tabiki de. bu aralar çalıştığım firmaların tercih ettiği genel renk mavi ve gri olarak gidiyor. aslında yeşil siyah ve bordo favorilerim ama sanırım iş müsteri tercihleri bu aralar mavi :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Temiz iş olmuş tebrikler. Hoşgörüne sığınarak izinsiz çalışmanı kopyalayıp sunum halini de görme amaçlı baktığımda derli toplu bir çalışma olduğu hemen göze çarpıyor.
Emeğine sağlık.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Temiz iş olmuş tebrikler. Hoşgörüne sığınarak izinsiz çalışmanı kopyalayıp sunum halini de görme amaçlı baktığımda derli toplu bir çalışma olduğu hemen göze çarpıyor.
Emeğine sağlık.

tesekkür ederim nihat abi. Senin incelemenden rahatsızlık değil memnuniyet duyarım abi. :)

sherifhe

🌟Usta Tasarımcı🌟
demir çelik firmasıyla dogru resım yerıne baskı zamanında ozenlı seyler yapılması da calısmayı zengınlestırır. basılıncada resmını ekle merak ettım nasıl olacak..
iyi calısmalar....

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
gayet temiz bir çalışma, sadece süper diyebilirim. iyi tasarımlar...

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
demir çelik firmasıyla dogru resım yerıne baskı zamanında ozenlı seyler yapılması da calısmayı zengınlestırır. basılıncada resmını ekle merak ettım nasıl olacak..
iyi calısmalar....

tamam :) yeni yıl sonrası baskıya girecek ve ilk fırsatta resmini cekip paylaşacağım.

AnoktaKADİR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb. çalışmanız gayet hoş ve şık tebrikler