Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

katalog kapak çalışması

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
sizce hangisi?
kapakij2.jpg

kapak2rl8.jpg

02fp8.jpg

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence üçüde hoş görünüyo ama 1. daha hoş olmuş

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
bence 1. daha güzel ellerine sağlık ;)

federal046

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
düşünce güzel, tebrikler...

ama bi kaç problem var sanki en belirgin olanı, insan figürlerinin oturmuş oldukları koltuklar, çok bariz bi şekilde belli oluyo bence farklı resimler kullanmalısın mekanlara uygun.

emeğe saygı.

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
dostum 1. güzel olmuş yalnız alttaki şeridin rengini değiştir bence bütünlüğü bozmuş
bide sloganı az daha ön plana çıkabilirisin çok sönük kalmış
hadi kolay gelsin

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
dostum 1. güzel olmuş yalnız alttaki şeridin rengini değiştir bence bütünlüğü bozmuş
bide sloganı az daha ön plana çıkabilirisin çok sönük kalmış
hadi kolay gelsin

tesekkur ederim herekese.arkadasım sloganı az daha buyutursem gorsellik olarak sadeliği etkilemezmi?

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1 ve 2'deki deniz manzarası hitap edilen bölge için uygun mu sence? Bence 3 numara daha gerçekçi. Konya'ya selamlar.

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
kontente firması konya ya ait fakat ulusal bazda calısan ve her kesime her bolgeye hitab eden ciddi bir firmadır.

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O zaman ulusal olduğunu tasarımda belirtirsen tam süper olur kanımca :) Ama ben yine de 3 numarayı tüm ayaklarda tek geçerim.

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
ulusal oldugunu hemen anlamıssın ki konyaya ait bir resim koy dedin:pyorum için tesekkurler.

designerbyMR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tek yorum 1 numara gerçekten 1 numara olmuş : ))

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir ve ikinci tasarimlarinde brandalar havada kalmış gibi duruyor.. birinci tasarımda ürün kataloğu yazısının altındaki kirmizi rengi kaldırsan turuncu yapsan yeşili de turuncuya uyumlu bir renk yapsan daha şık olur.

bir ve ikinci tasarımlarında branda üstü örtüyor son tasarımında ise referanslar brandanın üzerinde duruyor..

bana göre katalog kapağı 3 cüsü olmalıdır. neden diye sorcak olursan:
adamlar balkonlarında veya evlerinin her teraslarında falan branda mı kullanıyor.. ve bırandanın altında mı mutlu oluyor insanlar..
kaçtane evde bugüne kadar bıranda kullanıyorlar ben şahsım açısından hiç görmedim..

düşüncelerin güzel ama uygulama olarak mekanları farklı kullanmış olsan onlarda olurdu..

belki yıkıcı bir eleştiri yaptım ama inan bana üstat emeğine sağlık.. güzel çalışmalar...

ßLooDy_ßaßy

🌱Yeni Üye🌱
2. quzel olmus ßence 1.de ßulutlar uyumusuz olmus acik renk resimdeki diqeri de koyu renk 2 hosuma qitti hepside quzel calismalar emeqine saqLk