Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ama bi kaç problem var sanki en belirgin olanı, insan figürlerinin oturmuş oldukları koltuklar, çok bariz bi şekilde belli oluyo bence farklı resimler kullanmalısın mekanlara uygun.
dostum 1. güzel olmuş yalnız alttaki şeridin rengini değiştir bence bütünlüğü bozmuş bide sloganı az daha ön plana çıkabilirisin çok sönük kalmış hadi kolay gelsin
dostum 1. güzel olmuş yalnız alttaki şeridin rengini değiştir bence bütünlüğü bozmuş bide sloganı az daha ön plana çıkabilirisin çok sönük kalmış hadi kolay gelsin
bir ve ikinci tasarimlarinde brandalar havada kalmış gibi duruyor.. birinci tasarımda ürün kataloğu yazısının altındaki kirmizi rengi kaldırsan turuncu yapsan yeşili de turuncuya uyumlu bir renk yapsan daha şık olur.
bir ve ikinci tasarımlarında branda üstü örtüyor son tasarımında ise referanslar brandanın üzerinde duruyor..
bana göre katalog kapağı 3 cüsü olmalıdır. neden diye sorcak olursan: adamlar balkonlarında veya evlerinin her teraslarında falan branda mı kullanıyor.. ve bırandanın altında mı mutlu oluyor insanlar.. kaçtane evde bugüne kadar bıranda kullanıyorlar ben şahsım açısından hiç görmedim..
düşüncelerin güzel ama uygulama olarak mekanları farklı kullanmış olsan onlarda olurdu..
belki yıkıcı bir eleştiri yaptım ama inan bana üstat emeğine sağlık.. güzel çalışmalar...