Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

katalog kapak tasarımı ...

living06

🌱Yeni Üye🌱
ilk çalışmam yorumlarınızı bekliyorum ustalar .....

semak.jpg

Benzer konular

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
gayet iyi ama font seçiminde taş kırma ile başlayan yazı resme diğerleirne göre biraz estetik kalmış.

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
tas kırma eleme makinaları yazan kısımdaki yazı fontunu degiştirsen ve renk seciminde biraz daha mat renkler secsen daha güzel olurdu ama yinede güzel bir çalısma ellerine saglık

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
tek tasarım içinde yakın fontlar kullanmak her zaman daha çekici olur ilk kullandığınla alttaki tam anlamı ile zıt..emeğe saygı yorumlara açık

living06

🌱Yeni Üye🌱
peki sizce tasarımdaki hangi font çeşidi kullanılmalı yada bu tasarım için font tavsiyeniz varsa alabilirmiyim .... 3 farklı font var tasarımda hangisi ile devam etmeliyim ....

suyunsesi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
El yazısını bence en alttaki yazıya kullan.

Retortion

🌱Yeni Üye🌱
Üretim, servis ve yedek parça için ayırdığınız bölümlere farklı ve bölümle alakalı grafikler kullanırsanız daha hoş durabilir.Üretimde fabrikadan bir kesit, serviste tamir eden usta, yedek parçada dişli çarklar gibi.

Onun dışında Genel itibariyle hoş olmuş.

living06

🌱Yeni Üye🌱
Retortion dedigin gibi yaptım zaten sonradan fark ettim dediginde çok haklısın bu benim ilk katalog çalışmam o bakımdan öneri ve eleştirileriniz benim için çok önemli yeni başladıgım için acemiliklerim olabilir.