Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katalog Kapak Tasarımı

pinokyo630

🌱Yeni Üye🌱
kapak7arkancopygc4.jpg
[/URL][/IMG]

Yorumlarınızı bekliyorum

Benzer konular

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
resim şart mı ? orda ahenki bozuyor bence ön taraftaki logo ve sloganı resim alanına getirip koyarsan hem sade hem daha şık duru.. vektorel kısmını begendim fontun güzel.
eline sağlık

pinokyo630

🌱Yeni Üye🌱
bu kadar hızlı ve bu kadar duyarlı bi yorum için teşekürler... Resim konusunda kararsızdım zaten değerlendirecem saolasın...

pinokyo630

🌱Yeni Üye🌱
61 kişi bakmış ama yorum yapan 1 kişi teşekürler...üstadlar....

otytaner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Usta resmi biraz daha yumuşatsan sanki daha iyi durucak. Yani siyahın içinden bi çıkış gibi düşün. Umarım anlatabilmişimdir. Çalışma olarakda bence güzel.

Başarılar...

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
aslına bakarsanız ben gördüğüm an yorum yapmıştım ama sitede sorun vardı ve yazım buraya ulaşamadı... şimdi tekrar yazayım...
siyah fonda kullandığınız görselin flu kısmı o kadar çok olmuş ki hiç görünmüyor... ya biraz daha arttırın ya da tamamen kaldırın... seçilemedikten sonra oraya koymanızın bir anlamı yok... belkide buraya eklerken tamamen kaybolmuş görünüyor olabilir orasını bilemem tabi...

bir de iletişim bilgilerini blur yapın ki konunuz silinmesin...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
resim şart mı ? orda ahenki bozuyor bence ön taraftaki logo ve sloganı resim alanına getirip koyarsan hem sade hem daha şık duru.. vektorel kısmını begendim fontun güzel.
eline sağlık

Arkadaşımın fikirlerine katılıyor ve ek olarak Şirketin logosunun büyük halini, kataloğun arka kapağına eklemenizi tavsiye ediyorum...Tabiki şahsi fikrim...bunların haricinde estetik duruyor...