Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katalog Kapak Tasarımım

Graphic_master

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.seramiko.com
Firmamın Katalog Baskısı İçin Hazırlamış Olduğum Kapak Tasarımı Sizlerle Paylaşmak istedim.

katalogkapak.jpg

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tasarım gerçekten güzel olmuş ama fonu keşke siyah yerine daha canlı bir renk seçseydin

Graphic_master

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.seramiko.com
Firmanın Kurumsal Renkleri İle Bağlantılı Siyah Ve Beyaz Yazı Ondan Sade Bİr Siyah Fon Secmek Zorunda Kaldım

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
windowSeramik :p resim siyah alanlarda şeffaflaştırılarak devam ettirilebilridi die düşünüyorum. ayrı kalmış gibi..emeğinize sağlık :)

yavuz_somuncu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fotoğraf ve font seçimleri bence çok başarılı.
lakin tasarım çok dışa doğru çalışılmış, matbaaya gittiğinde kesim payları hesaba katılırsa özellikle üst kısmın biraz daha içeri toparlanması gerekiyor.
bir de "sanatın seramikle buluşması" derken sanat ve seramik kelimeleri arasındaki boşluk bir tık fazla olmuş..

emeğinize sağlık, nice tasarımlara...

KaleminELiFHali

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kaleminelifhali.com
Çok hoşuma gitti.. AMa ben bi clipart manyağı olaraktan siyah zeminin en alt ve en üst kısmına fligranlı desenler atardım.. Ama çok güzel tasarım.. Adamın bakmayacı varsa bile, emin ol o hatundan dolayı döner de bakar.. :D

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok başşarıılıı bir çalıışşma ancak yavuz_somuncu arkadaşşııma katıılııyorum ayrııca
tasarıım köşşeli buna karşşıın yazıılar çok yumuşak bence en alttaki yazıı sitili düz ve ince karakterli olmalıydı...Saygılar...

ahmedgunduz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resim renk tonları itibari ile gayet başarılı ancak slogan ve en alt kısımda ki yazı fontu gözden geçirilmeli birde o yıldız parlamaları birazda ha yumuşak olsa sanki daha cazibeli olacak
emeğinize sağlık