Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

katalog tasarım küçük osman

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
kahverengikaapkof6.jpg

kahverengisayfa1zx9.jpg

nkapaksared8.jpg

sarsayfa2zh7.jpg

yorumlarınızı bekliyorum iki çalışma var kapak ve ilk sayfa şeklinde.

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
biraz matbaa işi gibi olmuş. biraz daha etkinlik belki güzrl bir fon. bilemiyorum. başarılar diliyorum.

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
biraz matbaa işi gibi olmuş. biraz daha etkinlik belki güzrl bir fon. bilemiyorum. başarılar diliyorum.

Matbaa işi olmuş demekle doğru bir yakıştırma yaptığınızı düşünmüyorum! Ben de bir matbaa da çalışıyorum ve çoğu ajansın alamadığı hatta tasarlayamadığı işleri alıp tasarım yapıyorum. Böylesine bir genelleme yaparken yalnızca sizin etrafınızdaki küçük işletmelerden çıkan tasarımları baz almanız görünürde aydın olan kişiliğinize hiç yakışmadı doğrusu!
Yorumu yaparken nereye gideceğine dikkat edin isterseniz! Bilgilendirici olmak yerine aşağılayıcı bir uslup kullandığınızın farkına varın!!!

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Araba güzel durmuş tartının üzerinde ama vektörel olması biraz havada bırakmış. Müşteriye gösterdin mi çalışmalarını? Hangimiz kazandıkk :wink:

Bende matbaada yetiştim. Ve matbaalarda şuan işi o kadar iyi yapanlar varki. "Matbaa işi" diyerek bizi hafife almayın. Yanlış bir şey söylediysem özür dilerim. Hayırlı Kandiller.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Canım arkadaşım;
Çalışmanı beğendim ellerine sağlık...
Gözüme takılan bikaç şeyden bahsetmek istiyorum...
-Taşıt kantarı çalışmanın en altındaki yazıda elektroonik yazmışsın, sanırım bir o fazla,basımda sıkıntı çekmeni istemem, ufak bi detay gerçi.
-Ürünlerinin altına hafif gölge verirsen havada asılı kalma sorununu çözeceğini düşünüyorum,özellikle araba vektöründe iyi olacaktır
İyi çalışmalar:)

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkürler arkadaşlar (yosa) sanada
alcak göstermedim tereddütteyim beğenmez diye düşündüm müşteri eğer siz beğendiyseniz yarın göstermeye giderim:)

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
fena olmamış beğendm ama sanki taşıt kantarında perspektif bir hata var gibime geldi yada bana öyle geldi.

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
Matbaa işi olmuş demekle doğru bir yakıştırma yaptığınızı düşünmüyorum! Ben de bir matbaa da çalışıyorum ve çoğu ajansın alamadığı hatta tasarlayamadığı işleri alıp tasarım yapıyorum. Böylesine bir genelleme yaparken yalnızca sizin etrafınızdaki küçük işletmelerden çıkan tasarımları baz almanız görünürde aydın olan kişiliğinize hiç yakışmadı doğrusu!
Yorumu yaparken nereye gideceğine dikkat edin isterseniz! Bilgilendirici olmak yerine aşağılayıcı bir uslup kullandığınızın farkına varın!!!

sevgili arkadaşım yanlış anlaşılma için özellikle özür dilerim. benim demek istediğim o değildi anlaşılır diye kısa kestim ama
düz renkler matbaa basımı için idealdir. diğital baskı makinelerinde ise renkli kullanmak güzel oluyor. ani matbaada bir renkten kaçarsa fazla para gitmez gibi bir yaklaşımım vardı. tekrar özür dilerim. sevgiyle kalın.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağlık merve güzel ve sade olmus
müşteri kantarcı ve katalog olduguna göre ürünleri temiz ve net göstermen yeterli
elbette seceneklerini artırabilirsin renklerle oynuyarak..
mesela krem-koyu kırmızı , siyah üzeri kırmızı tonlamaları deneyebilirsin..
genel olarak ufak detayları arkadaslarımız söyledi zaten ama icin rahat olsun sade olsada basit degil emek göze carpıyor... kolay gelsin..

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
çok teşekkürler MERCANO iki gün boyunca düşündüm uğraştım bunlar oldu hala daha düşünüyyorum en azından içimi rahatlattın fikirin için teşekkürler

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
(matbaa işi gibi olmuş) "matbaa da çalışan marjinal arkadaşlar sözüm size değil"

Ebru ANIL

🏆Pro Tasarımcı🏆

adımız çıkmış bir kere nerde kötü iş olur hemen matbaacılara çamur :D

sevgili arkadaşım yanlış anlaşılma için özellikle özür dilerim. benim demek istediğim o değildi anlaşılır diye kısa kestim ama
düz renkler matbaa basımı için idealdir. diğital baskı makinelerinde ise renkli kullanmak güzel oluyor. ani matbaada bir renkten kaçarsa fazla para gitmez gibi bir yaklaşımım vardı. tekrar özür dilerim. sevgiyle kalın.

duvarları yıkmamız lazım arkadaşım
ben 7 yıldır matbaa işiyle uğraşıyorum ve
baskı kalitesi hakında bu şekilde görüşünüz olması beni çok üzdü
bende şuna inanıyorum;
dijital baskı matbaa baskısına yetişmeye çalışıyor
yanlış anlaşılmakta istemiyorum dijital baskı kötü değil ama
matbaa baskı kalitesini hiç birşeye değişmem

bu arada grafimerve arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam bu işte yeni
zamanla oda kendini geliştirecektir
saygılarımla...