Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kavuklar oto

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
iyi çalışmalar arkadaşlar

kavuklar.jpg

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sade ve güzel bir çalışma olmuş sadece söyleyecek tek sözüm olabilir, o da Kavuklar otomotiv yazısı da keşke alt kısımdaki yazı fontunda olsaydı. Bütünsellik sağlanmış olurdu. Bu şekilde başka bir yerlerden alıntı izlenimi doğurabilir doğrusu benim aklıma da gelmedi değil. Ama bu şekil bir çalışma olduğunu düşünmüyor ve iyi niyetli yaklaşıyorum. Dİğer unsurlar yerine ve güzeller. Tebrik ediyorum.

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sade ve güzel bir çalışma olmuş sadece söyleyecek tek sözüm olabilir, o da Kavuklar otomotiv yazısı da keşke alt kısımdaki yazı fontunda olsaydı. Bütünsellik sağlanmış olurdu. Bu şekilde başka bir yerlerden alıntı izlenimi doğurabilir doğrusu benim aklıma da gelmedi değil. Ama bu şekil bir çalışma olduğunu düşünmüyor ve iyi niyetli yaklaşıyorum. Dİğer unsurlar yerine ve güzeller. Tebrik ediyorum.

değerlendirme için teşekkürler.. iyi çalışmalar

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma eline sağlık.
sadece hyundai logosunu sağ üst köşeye biraz da küçülterek koyabilirsen daha hoş olur sanki biraz büyük kalmaş orada kolay gelsin

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
'İ30 Şehrin vazgeçilmez ikonu" zemini Hyundai laciverti istiyor gibi geldi bana.
Üzerindeki yol ile karışmış bu hali.
Adrese ayrı bir zemin atmana gerek kalmaz o şekilde.
Ayrıca Kavuklar'a ait bir logo yok sanırım, öyle ise fontu bold karakter denemeni öneririrm.
Ellerinize sağlık.

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
hoş bir çalışma olmuş