Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yangın tüpünü illaki kullanmak istiyorsan onu olduğu gibi değil, mesela karikatürize edilmiş halini kullanabilirsin. Ama logolarını bu halleriyle kullanma derim. Mesela tüpün K harfine iliştirilmiş hali çok kötü duruyor. Biraz daha uğraşırsan güzel şeyler çıkarabilirsin.
yangın tüpü çok ön planda olduğu için k harfinin sırt kısmı olarak algılanması zor. eğer yangın tüpünü sitilize ederseniz daha anlaşılır hale gelecektir. kolay gelsin
arkadaşlar bu logoyu sahibi sitede görmüş ve çok beğenmişti. benden kartvizit yapmamı istemişti ve yaptım. yaptığımda parasının olmadığını söylemişti şimdi yaptığım çalışmayı başka yerde bastırmış. babamın arkadaşı olduğu için birşey de yapamıyorum dalga geçer gibi birde ben ona hediye alıcam demiş belki tekrar girerse bu siteye duysun çok ayıp etti. ben hediye ile çalışmıyorum...