Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kayseri'de ikamet edebilecek sanat yönetmeni ve grafikerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M Grup Matbaacılık

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mgrup.com
Genel Nitelikler:
Grafik tasarım birimi, fotograf stüdyosu, hareketli görüntü stüdyosu, renk ayrım, film-kalıp-klişe birimi, ofset baskı ve flexo baskı üniteleriyle tasarım ve baskı sürecinde entegre bir tesis olan, ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemiyle yönetilen firmamız için yeni çalışma arkadaşları aramaktayız.

GRAFİKER, SANAT YÖNETMENİ,
Konusunda üniversite eğitimi almış,
Alanında en az ( 3-5) yıl deneyime sahip,
Araştırma ve öğrenmeye istekli,
Tercihen İngilizce bilen,
İstendiğinde portföyünü sunabilecek

* Kayseri'de ikamet edebilmek ve erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak gerekmektedir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN LÜTFEN ÖZEL MESAJ ATINIZ.

İş Tanımı:
GRAFİKER, SANAT YÖNETMENİ
Süreçteki tüm projeleri konsept belirleme toplantısından itibaren, fotografta, grafikte ve hareketli görüntü aşamalarında takip etmek ve yönlendirmek
Kurumsal kimlik çalışmaları, afiş, katalog, broşür, fiyat listesi, dergi, kitap, insert, dış mekan ve flexible ambalaj tasarımları yapmak

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kayseri gibi bir yerde kolay kolay aradığınız nitelikte kimseyi bulamazsınız ben de az çok bu işlerin içine girdiğim ve de Kayseri'de yaşadığım için söylüyorum bunu

abaq

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
abaq.deviantart.com
anlayamadığım hem "sanat yönetmeni " tabiri
bu kişi aynı zamanda grafiker olacak mı yoksa

ayrı ayrı mı arıyorsunuz.

şunu iddia etmiyorum sanat yönetmenleri grafikerlik yapamazlar vs.. hatta art director ile sanat yonetmeni tabiriniz ayni anlamı mı ifade ediyor kuşkuluyum. ingilizce - türkçe çevirisi tamam ama iş tanımında biraz şüphe ettim.

websayfaniz

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba, tam olarak ne istediginizi biraz daha net olarak açarsanız sevinirim.

Aradığız kişi,
Operatör; dergi, kitap ve dizgi gibi işleri yapacak elemanmı,
Grafik Tasarımcı; Görsel ve basılı materyalleri hazırlayıp uygulayacak elemanmı,
Art Director; Tasarım aşaması, müşteri yönetimi, baskı öncesi,baskı ve baskı sonrası takip ve ekibini yönetecek bir kişimi arıyorsunuz?

Grafik Departmanınız hangi sistem üzerine kurulu, Mac Os mu yoksa windows mu?

Şehir dışından gelmesi durumunda kalacak ortamı hazırlayabilecekmisiniz?

Ücret tabiki karşılıklı görüşme ile olur (istediginiz hizmetlere göre).

Bir de siz tam olarak ne işle ugraşıyorsunuz, yanlış anlamayın lütfen yukarıdaki açıklamanızdan anladıgım tabelacılıktan ambalajcılıga, ajanslıktan matbaacılıga, fotograf cılıktan renk ayrımcılıga kadar herşey var.. Biraz aydınlatırsanız sevinirim.

Ukalalık ettiysem affola...
Bu arada ben kimim, 17 yıldır sektör içerisindeyim, çeşitli ajanslarda art director ve grafik tasarımcı olarak görev aldım.

Bu arada, buraya cok takılmadığımdan dolayı *****@hot... adresinden ulaşırsanız sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

NoBody

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sezaidi.20m.com
Şartları görüşmek için bana ulaşabilirseniz sevinirim... Detayları konuşmalıyız... Hoşça Kalın...

naci38

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pm attım ama hala cevabını almış değilim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...