Bazı arkadaş yorum yaptığımız zaman nedense pek hoşlanmıyor, sanırım beğenmesenizde beğendim deyin der gibi cevap veriyorlar beğenmedim kötü olmuş demem gereken bir tasarıma a cok beğendim desem daha mı gerçekçi olur anlamadım, neden her yorum isteyen sanki özellikle beğenilmek istiyor gibi yani beğenince iyi oluyoruz beğenmeyince kötü oluyoruz
halbu ki amacımız onun göremediklerini göstermek, şu an durumdan daha iyi bir duruma gelmesine sağlamak bir tasarıma herkesin aynı açıdan bakması gerekseydi o zaman yoruma da gerek kalmazdı herkes güzel desin dimi
neyse bence tasarımda daha cok el ilanı havası var, sizin burdaki amacınızın kursu tanıtmak olmalı bu durumda kursla ilgili görsellere de yer verseydiniz iyi olurdu diye düşünüyorum en azından o süse benzer şeye gerek kalmazdı onu da oraya niye koydunuz anlamadım ama... tasarımda bir düzen sağlamaya çalışmışsınız, logoyu biraz daha belirgin hale getirseydiniz iyi olurdu sıkışık gibi duruyor hatta o süslemenin yerine koysaydınız daha anlamlı olurdu
emeğinize sağlık kolay gelsin