Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Keep Working!

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Gayet şık ellerine sağlık. Buçalışmanın nasıl yapıldığını kısaca anlatır mısınız? ...

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
Gayet şık ellerine sağlık. Buçalışmanın nasıl yapıldığını kısaca anlatır mısınız? ...

İlk önce bir "Background" objesi ekleyip, yeni bir materyal yapıyorum ve bu materyalin "color" sekmesine tıklayıp resmi yüklüyorum (sağdaki üç noktaya basarak) ondan sonra yazıyı ekliyorum, yazıya "Caps" sekmesinde "Fillet cap" ve "Fillet Type" kısmında "Engraved"i seçiyorum. Ondan sonra bir kaç Spot light ve Area light ekliyorum, hepsinin "Shadow" sekmesini "Area" olarak ayarlıyorum. Hepsi bu :)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk önce bir "Background" objesi ekleyip, yeni bir materyal yapıyorum ve bu materyalin "color" sekmesine tıklayıp resmi yüklüyorum (sağdaki üç noktaya basarak) ondan sonra yazıyı ekliyorum, yazıya "Caps" sekmesinde "Fillet cap" ve "Fillet Type" kısmında "Engraved"i seçiyorum. Ondan sonra bir kaç Spot light ve Area light ekliyorum, hepsinin "Shadow" sekmesini "Area" olarak ayarlıyorum. Hepsi bu :)

Açıklama için teşekkür ederim. Benim sorduğum yazılardaki yuvarlak hatlardı anlattığın şekilde denedim resimdeki gibi olmuyor. Harfler bombeli şekilde dursun istiyorum ama düz duruyor, o bombeyi nasıl vereceğiz? ...

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
Açıklama için teşekkür ederim. Benim sorduğum yazılardaki yuvarlak hatlardı anlattığın şekilde denedim resimdeki gibi olmuyor. Harfler bombeli şekilde dursun istiyorum ama düz duruyor, o bombeyi nasıl vereceğiz? ...

Yazı fontu "Fresh Script" idi sanırım, içeriye doğru boşluk vermek için de "Caps" sekmesinden her ikisi için de "Fillet Caps" seçtikten sonra "Fillet Type" kısmını "Engraved olarak değiştiriyorum.

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com

Aynı ayarlarla bendeki sonuç bu şekilde ...
Daha önce bu konuda yardım talebim olmuştu 2. sayfada tam ne yapmak istediğimin resmi var sizin yaptığınız şekil tam benim sorumun cevabı ama bende aynı aynı görüntü çıkmıyor ...
https://www.grafikerler.net/bombeli-kabartma-harf-nasil-yapilir-t136809p2.html

Ordaki "Fillet cap" değerlerini 1 2 1 2 şeklinde değiştir ve "Phong Angle" kısmına 60 derece gibi bir şey gir, sanırım istediğin sonucu elde edersin. Ya da istediğin sonucu elde edene kadar o ayarlarla oynamaya devam et.
Benim ayarlar şu şekilde:

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
Ancak bu senin verdiğin linkteki olay değil, burada içeri doğru boşluk yaratıyor, senin istediğin efekt "Fillet Type - 1 Step / 2 Steps" ile veriliyor sanırım.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Açıklama için teşekkürler. Fillet ve Phong Angle değerlerini değiştirdim ama isediğim sonuç olmadı. 60° varsayılan değerdi zaten 90-180-0 denedim değişmedi en son 0'da kaldı. Step1 ve Step2 ile istediğim sonuç çıkmıyor. değerleri değiştirip tekrar denerim ama şimdi deneyemem ...