Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi adıma kartvizit yaptım ama bi türlü karar veremedim...
Bencede 1 numara güzel ama grafiker yazısını biraz daha küçültürsen daha güzel olacağını düşünüyorum.Ayrıca kesim payı vermeden çalıştıysan baskıda problem olur.
Kararsız kalmanızın sebebi birbirine bu kadar yakın çalışmalar arasında bir tercih yapmaya kalkışmanız olsa gerek. Hem kendinizi hem size çeşitli tasarımlar için başvuracak müşterilerilerinizi sıkıntıda bırakmamak adına biraz daha farklı varyasyonlar deneyebilirsiniz. Umarım fontları değiştirmekten başlamanız "ilk adım" için olumlu sonuçlar verecektir. Kolay gelsin.
Bencede 1 numara güzel ama grafiker yazısını biraz daha küçültürsen daha güzel olacağını düşünüyorum.Ayrıca kesim payı vermeden çalıştıysan baskıda problem olur.
Arkadaşım, grafiker diye ünvanı yerleştirmişsin ama biraz daha özen ve estetik gerekiyor. Neredeyse hepsi aynı tarz ve boğucu olmuşlar. Bence "grafik tasarımcı" isen biraz daha çalışman lazım...(umarım anlamışsındır). Grafiker diyince insan biraz daha olağan üstü birşey bekliyor, insanın vaybe hakkikaten adam düşünmüş yapmış diyesi geliyor. Ama ilk çalışmam demişsin kolay gelsin sana o zaman.. Başarılar....
hangisini yaparsanız yapın zemin kart büyüklüğünde kalsın içerisine hayali bir çizgi atın kartınızın büyüklüğünden 4 er milim küçük şekilde o çizginin içerisine yazıları ve logolarınızı hatta varsa resimlerinizi ekleyin daha sonra içerideki hayali çizgiyi atarak baskıya gönderebilirsiniz.
İlk izlenimim bir tasarımcı ile örtüşmeyecek, bir kartvizit tasarımı oluşturmuş olman.
Teknik değerlendirmeyi geçeceğim ama estetik açıdan, klasiğin dışına çıkamamış bir tasarım. Oysa bu işe zaman ayıracaksan daha çarpıcı bir tasarımla işe başlamalıydın. Grafik tasarım asla benzeri anlayışını kaldırmaz, sıradanlık bu işin erezyonudur kısa sürede işinide anlayışınıda aşındırır.