resimde bi gariplik olduğunu anlicaksınızdır zaten..yorumları bekliyorum..saygılar
тuтаѕтε 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 29 Ağu 2007 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 31 Eki 2007 #1 resimde bi gariplik olduğunu anlicaksınızdır zaten..yorumları bekliyorum..saygılar
evrenk ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 23 Eki 2007 Mesajlar 125 Tepkime puanı 4 Yaş 48 31 Eki 2007 #2 garip olan şey eleştirilerin bir garip olamasını beklemek...
aDoBe 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Eki 2007 Mesajlar 700 Tepkime puanı 7 Yaş 54 31 Eki 2007 #3 ay ışıgının sudakı yansımasının bukadar cok baskın olmasını garıp karsıladım ben....
тuтаѕтε 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 29 Ağu 2007 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 1 Kas 2007 #4 evrenk' Alıntı: garip olan şey eleştirilerin bir garip olamasını beklemek... Genişletmek için tıkla ... bence garip olan şey yorum yapmaman yine de teşekkür ederim..yaptıığınız her yorum ben için çok değerli olduğu içindi bu serzeniş resimde ağaçlardan ve ayışığından başka birşey var..dikkat ederseniz birazcık hemen görüceksinizdir..
evrenk' Alıntı: garip olan şey eleştirilerin bir garip olamasını beklemek... Genişletmek için tıkla ... bence garip olan şey yorum yapmaman yine de teşekkür ederim..yaptıığınız her yorum ben için çok değerli olduğu içindi bu serzeniş resimde ağaçlardan ve ayışığından başka birşey var..dikkat ederseniz birazcık hemen görüceksinizdir..
J jansuea 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 25 Eki 2007 Mesajlar 32 Tepkime puanı 2 1 Kas 2007 #5 bu resme baktığımda gözüme çarpan ilk şey ağaçların arasında dallardan meydana gelmiş bir yüz oldu...resme her bakışımda dikkatimi o yüz çekio
bu resme baktığımda gözüme çarpan ilk şey ağaçların arasında dallardan meydana gelmiş bir yüz oldu...resme her bakışımda dikkatimi o yüz çekio
evrenk ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 23 Eki 2007 Mesajlar 125 Tepkime puanı 4 Yaş 48 1 Kas 2007 #6 sair o an için duygularını yazar bir kaç mısrada... duygulu anlar bittikten sonra bazen şair bile yazdıgından bişey anlamaz. duygulu bir anında çalıştın galiba
sair o an için duygularını yazar bir kaç mısrada... duygulu anlar bittikten sonra bazen şair bile yazdıgından bişey anlamaz. duygulu bir anında çalıştın galiba
тuтаѕтε 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 29 Ağu 2007 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 1 Kas 2007 #7 jansuea' Alıntı: bu resme baktığımda gözüme çarpan ilk şey ağaçların arasında dallardan meydana gelmiş bir yüz oldu...resme her bakışımda dikkatimi o yüz çekio Genişletmek için tıkla ... çok gariptir ki bazı insanlar anında farkedebilio bazılarına ise ben elimle göstermek zorunda kalıyorum teşekkürler
jansuea' Alıntı: bu resme baktığımda gözüme çarpan ilk şey ağaçların arasında dallardan meydana gelmiş bir yüz oldu...resme her bakışımda dikkatimi o yüz çekio Genişletmek için tıkla ... çok gariptir ki bazı insanlar anında farkedebilio bazılarına ise ben elimle göstermek zorunda kalıyorum teşekkürler
J jansuea 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 25 Eki 2007 Mesajlar 32 Tepkime puanı 2 1 Kas 2007 #8 bakmakla görmek arsındaki fark bu işte ....
J jansuea 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 25 Eki 2007 Mesajlar 32 Tepkime puanı 2 1 Kas 2007 #9 ayrıca güzel bi çalışma ellerine sağlık
sananeyau ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Tem 2007 Mesajlar 115 Tepkime puanı 1 1 Kas 2007 #10 orda güzel bir kadın görüyorum ama burnu büyük olmuş biraz
R resdol 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 27 Ağu 2007 Mesajlar 22 Tepkime puanı 0 1 Kas 2007 #11 evet kadın yüzünü bende farkettim paylaştığın için sağol
тuтаѕтε 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 29 Ağu 2007 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 1 Kas 2007 #12 teşekkür ederim arkadaşalr eksik olmayın..