Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence 1, çalişma daha güzel ve orjinal karişik degil anlaşila bilir olmasi iş açisindan ve görselik açişindanda iyi renkler çok güzel uymuş gri ve turuncu her zaman birbirini destekleyen renler 1. fovarim tabiki ellerine saglik
Bencede 1. çalışman güzel ve anlaşılır olmuş ama 2. çalışman biraz karışık duruyor zaten logo yapımında öncelik sade çekici ve hoş görüntü olmasıdır bence sizi bilemiyorum ama renklerde bir birine çok güzel uyumlu eline sağlık
Ben de birinciyi daha çok beğendim fakat zeminde yapmış olduğun tramlı gölgeler özellikle fax gönderiminde logonu okunmaz hale getirecektir. Birde ''G'' üzerindeki çizgi bana biraz zorlanmış gibi geldi olmasaydı yada hafif bir dal görüntüsü oraya verilseydi daha iyi olurdu
üstteki Garden'e uyumsuz, 2.de mantık güzel ama italik olmayan yazı karakteri kullanırsan daha güzel olur. Ne bileyim, böyle daha kalın, eski bir dal gibi . Desendeki testere şeklinde yaptığın yapraklar(?)ı kaldır bence