Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kendi firmam için yaptıgım bir çalışma YRN Güvenlik Sistemleri

Benzer konular

ted_desing

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hızır gibisiniz teşekkür ederim :)

of ya arkadaşlar ekledim resmi ama gözükmüyor:(

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
riskleri göstermek akıllıca olmuş:) elinize sağlık...

ted_desing

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim ama :) ben göremiyorum resmi hala

ted_desing

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gözüküyosa sıkıntı yok :) ben corelden bakmaya devam ediim :)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Kendi yüklediğiniz görseli görememeniz gayet normal.

Forumda belkide yüzlerce defa çalışmalarınızı RGB yükleyin dediğimiz halde hala bu konuya dikkat etmeyen tüm üyelerimizin sizin gibi görsel yüklerken sorun yaşadıkları gerçeğini forumda bulunan ve bu konuları takip eden tüm üyelerimiz bilmektedir.

Lütfen bizlere de yardımcı olmak için bir konu ya da bir mesaj yazdığınızda önizleme butonunu kullanarak önizleme yapmadan konu açmayınız.

Görselinizi tekrar yüklüyorum.

Bunun dışında bu başlık forum kurallarınca aykırıdır. Tekrarı halinde uyarı almaksızın forumdan uzaklaştırılmamak için lütfen forum kurallarını bir kere daha dikkat ederek okuyunuz.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kendi yüklediğiniz görseli görememeniz gayet normal.

Forumda belkide yüzlerce defa çalışmalarınızı RGB yükleyin dediğimiz halde hala bu konuya dikkat etmeyen tüm üyelerimizin sizin gibi görsel yüklerken sorun yaşadıkları gerçeğini forumda bulunan ve bu konuları takip eden tüm üyelerimiz bilmektedir.

Lütfen bizlere de yardımcı olmak için bir konu ya da bir mesaj yazdığınızda önizleme butonunu kullanarak önizleme yapmadan konu açmayınız.

Görselinizi tekrar yüklüyorum.

Bunun dışında bu başlık forum kurallarınca aykırıdır. Tekrarı halinde uyarı almaksızın forumdan uzaklaştırılmamak için lütfen forum kurallarını bir kere daha dikkat ederek okuyunuz.

Allah kolaylık versin Volkan Bey size .

İyisi mi bundan sonra konu açacak arkadaşlar resimleri size yollasın konuları siz açın :D
Sabahtan beri düzelttiğiniz konu sayısı kaç oldu ben bile şaşırdım :D

ted_desing

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim grafikerler.net'ten çok yararlanıyorum ama ilk defa yaptıgım bir çalışmayı sunmayı denedim yordum sizi k. bakmayın

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Sorun bendemi? çalısmayı küçük görüyorum küçük boyutta yüklenmiş gibi... ama yorumlar yapılmış yinede... sanırım sorun bende :S