Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendi firmamın logosunu kendim yapmaya çalıştım - Kikares

emreyasasin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
17005833.jpg

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce grafikerler.net ile tanıştım.1 yıl önce Fizik bölümünden mezun oldum.
Amatör olarak photoshop ile uğraşmaktayım.Bu 1 yıl da kendimce çalışmalar yaptım.Yurtdışından olan bazı siteleri de takip ettim.Hobi amaçlı hala takip ediyorum.
Arkadaşımla bir dış ticaret şirketi kurduk.logoyu da 5-6 farklı çalışmadan bu çalışmayı seçtik.Hazır filan değil kendim cizip renklendirdim.Basit bir şey zaten.Özellikle bu işi meslek edinen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Saygılarımla
Emre Yaşasun

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Firmanızın hangi alanda faaliyet gösterdiğini yazmazsanız hiç kimse logoyu yorumlayamaz

emreyasasin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende galiba logo çok sıradan oldu hiç kimse yorumlama ihtiyacı duymuyor dedim :smile: .
Dış ticaret firması.İthalat ve ihracat.Ne tip ürünler derseniz şu an için tekstil ağırlıklı.

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben grafiker değilim sonuçta ama şöyle bir bakınca tekstil ile uğraşan bir firmanın logosu gibi duruyor diyemem. Oradaki amblem her neyse biraz motifi andırıyor sanki ama onun için de yetersiz bence... Grafiker arkadaşların sizi daha iyi yönlendirebilecekleri düşüncesindeyim, kolay gelsin.

Son düzenleme:

emreyasasin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorum için teşekkürler.
Zaten sadece tekstil anlaşılsın diyerek yola çıkmadım sonuç olarak bir dış ticaret firması yani çok yönlü işler yapılabilir.Dünya kullanılmış çalışmalar çok fazla bu yüzden birazcık farklı olsun istedim.Yapmadan öncede bir logo nasıl olmalı neler ifade etmeli kendimce araştırdım.Sonuç olarak amatör olduğum için şu an için elimden bu kadarı geldi :).Logo firmanın içinde 'kare' ifadesi geçtiği için küp cismi de karelerden oluştuğu için bu tip bir şey yaptım.Ortada bir boşluk oluştu orayı boş bıraktım daha boyutlu gözüktü.Hemde fedex in logosunda ki ok gibi bir şey oldu :D

Dediğiniz gibi profesyonel arkadaşların yorumlarını bekliyorum.