Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kendi kendime nasıl bir site tasarlamaya başlayabilirim ?

zirtkop

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle herkese merhaba

ben mimarım ve kendi işlerimin olduğu bir portfolyo sitemi yapmak istiyorum
fakat programlama olarak herhangi bir program (kodlama ve benzeri) bilmiyorum. fakat photoshop ve illustrator programlarına hakimim yapmak istediğim şey belki hazır scriptler ve benzeri şeyleri kullanarak bile bir site tasarlayarak yapabilirim. ama nasıl başlarım bilgileri nereden toplarım bana yardımcı olursanız en azından bu başlangıç aşaması için çok fazlasıyla yardımcı olmuş olursunuz.

şimdiden teşekkürler:smile:

matematikci35

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.dergiatolyesi.com
İsterseniz başlangıç olarak joomla ile başlayabilirsiniz.Görsel temaları mevcut internette beğendiğiniz bir temayı seçip içerik eklemeye başlayabilirsiniz.Siz öncelikle hangi sistemle nasıl birşey yapmak istediğinize karar verin bizde burdan elimizden geldiğince sorularınızı cevaplayalım.

zirtkop

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler o zaman ben biraz joomla ile ilgili bilgileri edineyim daha sonra gene burdan bana sorunlarıma yardımcı olursunuz umarım teşekkürler =)

Tuğberk1

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlara Katılıyorum Hem Joomla ile Başlayabilirsiniz veya Bir Kaç Basi Html Kodlarını İnternetten Öğrenerek Ufak Tefek Denemelerle Kendinizi Geliştirip Kendinize Olan Güveninizi Arttırabilirsiniz

guraykurtoglu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım kodlar bizim işimiz ancak kod bilmene gerek yok frontpage veya dreamweaver gibi bir proğramı pc ne kur ve operasyona başla problem yaşadığın anda foruma yaz cevaplayalım asp php html grafik tasarım farketmez problem ne ise bence işini html rahatlıkla görür iletişim sayfan için ise php veya asp bir script yazarız yada var olanlardan uyarlarız olur biter başlamak bitirmenin yarısıdır kolay gelsin