D2bilisim
🏅Acemi Tasarımcı🏅
kendi web sitemin girişin koymak için yapmıştım sizce nasıl olmuş photoshop ile yaptım
Bizim işimizde dikkatli olmanın önemini hepimiz biliriz.
Şimdi renk olarak uyumlumu değilmi yorum yapamıyorum çünkü kompozisyon oturmuş olmalı ki eğer renkte bir sorun varsa ortaya çıksın. Söylemek istediğim, D2 nin altında neden silindir niye var, şekli niye bozuk? Ayrıca oradaki 1 neyi anlatıyor ve niye kızgın?
Yorumumda kimseyi kötülemedim, teklemelemedim... Çalışmadaki hataları anlatarak bir dahaki çalışmasında daha dikkatli olmasını sağlamak istedim. Şimdi bu çalışmaya güzel dersem, yada kısaca olmamış deyip geçersem hata yapmış olurum. Benim avatarım bir çalışma değil. Nişanlımın ve kendi gözlerimi birleştirip desenlerle görsellik kazandırdım. Arkadaşımın yaptığı çalışmada ne kadar görsellik olduğunu üstteki yorumlardan takip edebilirsiniz, çünkü ben daha fazla yorum yapmayacağım, gerek yok...
daha iyisisi yapa bilirsin iyi olmuş diyemem. ellerine sağlık
hiç bir şekilde sana katılmıyorum sonuçta profesyonel veya amatör hiçbirşey anlamasa bile bir tasarım bir düşünce var ben sana gelipte neden avatarında gözün etrafında o desenler var diye soramam dimi ?? bu senın dusuncen arkadaş kendi çabasında birşeyler yapmış yaparkende anlıyorumki danışmamış yardım almamış veya yeterince örnek incelememiş bu şekilde devam ederseniz bu işe atılmak isteyen " acıkcası bu işi yapmak isteyen heveslenen birisini siz tekmelemiş olursunuz." kusura bakmayın benim düşüncem bu ...