Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendime yaptıgım kartvizit yorumlarınızı bekliyorum..

claxs

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.xman.tr.gg

yorumlarınızı bekliyorum ona göre baskıya yollucam ..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

pinar061

🌱Yeni Üye🌱
sade hoş ama kısmi lak kullan yada lens attır üstüne

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kurallar gereği iletişim bilgileri görünmemelidir.

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence bu kadar sade ve ne istediğini bilen bir kart olmuş lak konusuna katılıyorum

pramier

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ne yaptığın değil ne verdiğin önemli. Sen bu karviziti kendini tanıtman için yapmışsın sanırım. ama iş bununla bitmiyor. görsellik her zaman çekici gelmeye bilir. Sadelik çok önemli ama hedefe ulaşmak öncelikli amacın olsun. Bana göre çok basit bir çalışma. daha iyisini yapabilirsin. kendinle yarışmayı dene. Hedef kitlene odaklan ve 12 de vur

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
ne yaptığın değil ne verdiğin önemli. Sen bu karviziti kendini tanıtman için yapmışsın sanırım. ama iş bununla bitmiyor. görsellik her zaman çekici gelmeye bilir. Sadelik çok önemli ama hedefe ulaşmak öncelikli amacın olsun. Bana göre çok basit bir çalışma. daha iyisini yapabilirsin. kendinle yarışmayı dene. Hedef kitlene odaklan ve 12 de vur

bence de çok sade olmuş bende sadelik ve zerafetten yanayım ama insanınımız malum bu ne ya kendine bile kart yapamamış der iki satır yazmış bunu bende yaparım wold da der :) çünkü benim başıma geldi hatta seninkinden daha sade değildi en azından zeminde de absurt efek kullanmıştım sağ tarafa konu başlıkları koymuştum tasarım grafik web tasarım... vs gibi çok eliştiri aldım. ne zaman böle çingene gibi bir kart yaptım cıngıllı karışık basit el ilanı gibi kart işlerim artı :)