Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kendime yaptığım logo

htc82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar kendime yaptığım logo görüşlerinizi bekliyorum
logomxr9.jpg

Benzer konular

sensei01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bıu kadar efekt ve dolgu ile logonu heryerde rahatça kullanamayabilirsin bence.
Daha yüzeysel bir çizimle tek veya 2 renk bi çizim daha kullanışlı olur kanısındayım.
Onun dışında afiş veya web sitesi logosu olarak çok güzel farene sağlık...

matri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"t" ust kisminida kalemucu gibi yapmayi denesene...

gulsuna

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
harika nasıl yaptığını da anlatsaydın ya:d

htc82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bıu kadar efekt ve dolgu ile logonu heryerde rahatça kullanamayabilirsin bence.
Daha yüzeysel bir çizimle tek veya 2 renk bi çizim daha kullanışlı olur kanısındayım.
Onun dışında afiş veya web sitesi logosu olarak çok güzel farene sağlık...
bu çalışma basılmayacağı için böyle çalıştım sadece nasıl yaptığıma gelince corelde çizdim phoshopta da efektlerini desenlerini verdim beğenmenize sevindim

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Bu corelde değilde daha çok photoshop gibi üstündeki efektler çok basit brush kullanılmıs...gölgelendirmeler 4-5 tık.... fln fln... nasıl yapıldıgı uzun hıkaye... :)

logoya gelınce bı grafiker için kalem fırça güzel fikir ama biraz daha zengınleştire bilirisin eline sağlık...

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende sadelikten yanayım logoda. Bir avatar olarak durabilir belki ama logo olarak bence olmaz. Emegine saglik

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yakoya katılıyorum.Bir logo için çok kalabalık.Daha sade olmasını tercih ederim.Kolay gelsin

emre-kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence logo hoş ama bastırmayı dusunursen alttaki gölgeyi kaldırrısan daha ii olur sorun yasamama acısından kişisel logo olarak çok hoş olmuş tşk ler saygılar

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu corelde değilde daha çok photoshop gibi üstündeki efektler çok basit brush kullanılmıs...gölgelendirmeler 4-5 tık.... fln fln... nasıl yapıldıgı uzun hıkaye... :)

logoya gelınce bı grafiker için kalem fırça güzel fikir ama biraz daha zengınleştire bilirisin eline sağlık...

ilk önce FRTDESIGN arkadaşımızı bilgilendirmek istiyorum corel'de daha PhotoShop'tan daha fazla efect vardır Ballon Efect'i felan Bunları Zaten biliyorsun neyse. Konumuz Sen Değilsin Ama cok Sacma bir Yorumun Var Bunu Yakıstıramadımı belirtmek icin alıntı yaptım umarım kimse kızmaz bana boşuna flood yapıyorum diye.. hee bu arada Arkadaşımız Zaten Corel'de yaptım diye bir Acıklamada yapmamış tek Grafik Programlarıda Coreldraw ve PhotoShop değildir daha yüzlerce grafik programı var dünyada ve teknik programlar ;)

Evet Arkadasım Logona Gelince Şekik Güzel Fikir, Yalan Yok Ama Calısma Berbat Siyah Renk Basta Gitmemiş Beyaz gölge Vermişsin Işık Saçar gibi dursun Diye Calısmaya Bu Hiç Gitmemiş. Logonun İcindeki Sekillere Zaten Pek Dikkat Etmedim cünkü göz yormaktan baska birşey yaptığı yoq. Logo'nu Biraz DAha Sadeleştirirsen daha güzel olur ve Bir Kaç Klasik Harekettede buluna bilirsin alltan üstten cizgi atabilirsin. Kolay geLsin İyi Calısmalar.

XqE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.xqenet.com
14 saattir pc başındayım bu resme baktım gözüm yeni yoruldu :D umarım açıklayıcı olmuştur

albanian

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mehmettevlim.blogcu.com
...

Merhaba.
Tasarımın ilginç ve biraz parçalı.
……………………………..
Basit olan zordur…
Herhangi bir eylemin “basit” olabilmesi için deneyim ve bilgi gereklidir.
Süreç bizi de böyle bir yere götürecek kuşkusuz.
………………………..
Bir başka konu;amblem/logo (benim bildiğim) “tüzel kişilikler” için hazırlanır.
“Özel kişilikler” için hazırlanan “marka”dır.
……………………..
dostlukla