Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kentaş mermerit

alvador

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum şirketimiz için kendim logo tasarlamak istiyorum sizden de farklı bir şeyler çıkar diyerek konu açmayı düşündüm. Eğer ki konuyu yanlış yere veya yanlış şekilde açtıysam özür dilerim. Logo kentaş mermerit adına yapılacak yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum şirketimiz için kendim logo tasarlamak istiyorum sizden de farklı bir şeyler çıkar diyerek konu açmayı düşündüm. Eğer ki konuyu yanlış yere veya yanlış şekilde açtıysam özür dilerim. Logo kentaş mermerit adına yapılacak yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

Eğer bizlerdende firma adına farklı logolar tasarlamamızı istiyorsanız bu mutlaka ücreti dahilinde olur. Ama logo nası yapılır incelikleri mantıgı nedir derseniz forumda bir arama yapın yararlı materyallerle karşılaşırsınız.

blue_caplan

🌱Yeni Üye🌱

biraz konuyu açarsan yardımcı olurum mesela bunun gibi birşey yapmıdşım bir arkadaşıma

logom.png