Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

| Kervan Çanta | Logo Çalışması

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
kervan.jpg

Web sitesi taslağı tasarım öylece kaldı ! :)

tasarm.jpg

Benzer konular

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben beğendim emeğine sağlık ismine uyumlu bir çalışma.

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Darkdevill kurumsal kimlik çalışmalarını takipediyorum,hepside birbirinden hoş.Göze hitap,şirketin amacını veriş ve kalite cidden bir arada.Ne diyebilirim:)tebrikler...Eline emeğine sağlık,daha nice güzel çalışmalara imza atarsın inşallah.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
Darkdevill kurumsal kimlik çalışmalarını takipediyorum,hepside birbirinden hoş.Göze hitap,şirketin amacını veriş ve kalite cidden bir arada.Ne diyebilirim:)tebrikler...Eline emeğine sağlık,daha nice güzel çalışmalara imza atarsın inşallah.

çok çok çok teşekkür ederim yorumu okuyunca bir hoş oldum valla :) "Eline emeğine sağlık,daha nice güzel çalışmalara imza atarsın inşallah." inş tek temennim o zaten tekrar tekrar teşekkür ederim

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Oldukça güzel.
Amblemin birebir çizilmesi yerine sembolik çizilmesinin çalışmaya ayrı bir hava kattığını ısrarla savunmamın kanıtı işte bu çalışma.
Logo çok hoşuma gitti.Tabi ufak göz tırmalamaları yok değil ama nazar boncuğu olsun:)
Tepe sembolünün başlangıcı K harfinin dışına taşmış.Belki bilerek yaptınız ama bence aynı hizada olursa daha iyi olur.
Web sitesi için bu hali ile bir şey söylemek zor.Keşke bitmiş halini görseydik.
Emeğinize sağlık.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
Oldukça güzel.
Amblemin birebir çizilmesi yerine sembolik çizilmesinin çalışmaya ayrı bir hava kattığını ısrarla savunmamın kanıtı işte bu çalışma.
Logo çok hoşuma gitti.Tabi ufak göz tırmalamaları yok değil ama nazar boncuğu olsun:)
Tepe sembolünün başlangıcı K harfinin dışına taşmış.Belki bilerek yaptınız ama bence aynı hizada olursa daha iyi olur.
Web sitesi için bu hali ile bir şey söylemek zor.Keşke bitmiş halini görseydik.
Emeğinize sağlık.

öncelikle yorum için teşekkür ederim "abi ufak göz tırmalamaları yok değil ama nazar boncuğu olsun:)" :D tepe sembolüde bilerek yapıştım ayrı bi havası olmuştu bana göre :) bakalım öyle bi daha bakarım
web sitesi de çok güzel düşüncelerim vardı ama olmadı :) sağlık olsun

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
diğer çalışmaların gibi bu da cok güzel dark. eline emeğine sağlık.

tudus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
harika bir çalışma olmuş emeğinize sağlık ama neden kabul görmediğini merak ettim doğrusu

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
tebrikler çok hoş çalışma bravo

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Logo çok başarılı olmuş sitenin tamamlanmış halini görmek isterim bu haliylede oldukça güzel görünüyor emeğinize sağlık..