Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kesim folyosuna baskı yapılabilirmi?

akandilli

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar kesim folyosuna printerdan baskı yapılabilirimi.

Benzer konular

bytamirci

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben roland vp 300 ile baski yaptim hic sorun olmadi

akandilli

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ilginiz için teşekkürler elimde o bir cihaz yok normal printerdan deniyecem olur sanıyorum.

bytamirci

🌱Yeni Üye🌱
ben genelikle siyah kirmizi ve sari folyo cok baski yaptim hic de sorun olmuyo bas gitsin

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
normal printer yani yazıcımı diyorsunuz folyonun kağıt özelliği olmadığı için içindeki yapışkan ve sıcaktan genleşme özelliği vardır o yüzden normal yazıcıya folyo malzemeyi yerleştirdiğinizde kağıt beslemenize zarar verir. baskınız doğal olarak güzel çıkmaz. SAYGILAR.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu konu folyoya baskı yapmasından çok nereye uygulanacağı ile alakalı, eğer kıvrımlı köşeli yerlere uygulama yapacaksanız bunu düşünmeyin bile ama düz zeminde kullanılacaksa dijital baskı yapılabilir...

Son düzenleme:

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Folyoya printer den baskı yapılmaz. Folyoların boya emme özelliği yoktur. Zaten Printer de folyoyu kabul etmez.

akandilli

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için teşekkürler benim tam olarak yapmak istediğim normal yazıcıdan baskı alabilmek elimde kesim folyosu var işe yaratabilirsem onu kullanacam yoksa baskı folyosu alacam aralarında bir fark varmıdır acaba. printer yazıcıyla bu işi halledebilirmiyim yoksa baskı makinesinemi ihtiyacım var.tekrardan teşekkürler.

akandilli

🌱Yeni Üye🌱
Folyoya printer den baskı yapılmaz. Folyoların boya emme özelliği yoktur. Zaten Printer de folyoyu kabul etmez.

haklısınız folyo boya emmedi yüzünde kaldı ve silindi. ama yazıcı folyoyu kabul etti:smile: bunu baskı folyosunda denesem gene aynı sonuçlamı karşılaşırız.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Lazer yazıcıda kesim folyosuna uygulayabilirsiniz. Ben denedim, baskı folyosu gibi olmasada idare eder, baskı sayısı ile printerin ısınmasını iyi ayarlamak lazım.

akandilli

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler peki fotoğraf yazıcıları ile bassam olurmu .

akandilli

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bir yardımcı olsanız fotoğraf yazıcıları ile kesim folyosuna baskı yapabilirmiyiz.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bazı şeyleri deneyin, olur mu olmaz mı beli olacak?, her şeyi sorarsanız ilerleyemezsiniz.