Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
normal printer yani yazıcımı diyorsunuz folyonun kağıt özelliği olmadığı için içindeki yapışkan ve sıcaktan genleşme özelliği vardır o yüzden normal yazıcıya folyo malzemeyi yerleştirdiğinizde kağıt beslemenize zarar verir. baskınız doğal olarak güzel çıkmaz. SAYGILAR.
Bu konu folyoya baskı yapmasından çok nereye uygulanacağı ile alakalı, eğer kıvrımlı köşeli yerlere uygulama yapacaksanız bunu düşünmeyin bile ama düz zeminde kullanılacaksa dijital baskı yapılabilir...
yorumlarınız için teşekkürler benim tam olarak yapmak istediğim normal yazıcıdan baskı alabilmek elimde kesim folyosu var işe yaratabilirsem onu kullanacam yoksa baskı folyosu alacam aralarında bir fark varmıdır acaba. printer yazıcıyla bu işi halledebilirmiyim yoksa baskı makinesinemi ihtiyacım var.tekrardan teşekkürler.
haklısınız folyo boya emmedi yüzünde kaldı ve silindi. ama yazıcı folyoyu kabul etti:smile: bunu baskı folyosunda denesem gene aynı sonuçlamı karşılaşırız.
Lazer yazıcıda kesim folyosuna uygulayabilirsiniz. Ben denedim, baskı folyosu gibi olmasada idare eder, baskı sayısı ile printerin ısınmasını iyi ayarlamak lazım.