Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kesim işi için fiyat

gia!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu soruyu sorabileceğim tek yer burası diye düşünüyorum, umarım hata da yapmıyorum. "Stencil" diye tabir ettiğimiz sprey boya uygulamalarında kullanılan şablonlardan ihtiyacım var, zaman zaman da (diyelim ki 50-100 adet) ihtiyacım var. Bu plotter makineleri kalın asetat (veya benzeri bir malzeme) keser mi, bu işi yapanlar makinesine öyle bir malzeme sokar mı? Eğer sıkıntılı bir iş değilse kaça yapılabilir acaba? Bu arada ihtiyacım olan materyaller yaklaşık a3 boyutunda, ve mümkünse en dandik ama biraz kalın ve boyayı hemen emmeyecek malzemeden kesilecek...

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
istediğin şablon türü 0.5 mm plexi benzeri malzeme yani sizin deyiminizle kalın asetat .. bunun için eğer şablondaki çalışma çok ince hatlı deilse cnc router de ama hatlar çoksa lazerci lerle görüşmen lazım... plotter ler bu tür kesim için uygun deidir...

gia!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yanıt için çok teşekkür ederim.. Bunu yaptıracağım yer yani bu aletlerin bulunduğu yerler nerdedir ve tahmini bir fiyat fikriniz var mı acaba?

arkal

🌱Yeni Üye🌱
folyadan dişi olarak kestirip içini maket bıçağıyla dekope edebilirsin.

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
istanbul da isen bir kaç yer tavsiye edebilirim. ama maalesef ankara imiş. şimdi gördüm :(

samet1

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım folyodan dişi olarak kesim içini alabilirsin yada şablon kağıtları var ploterde kesilebilir ya folyodan ya a şablon kağıdıdan ikisininde eni 120 cm boy 100m civarında ankara da dirlik reklam var ostimde galiba daha önce ben böyle bişey yaptırmıştım