Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Isteği üzere sade bi çalışmadır şuanki hali demodur.. Üstünde değişiklik yazılarla beraber yapılacaktır.. Temeli attım çatıya çıkana kadar önerilerinizle yapıyı güçlendiriyim dedmi
tasarım hoş olmuş fazla söze gerek yok ama imegenin altına yazdığın yazıyı biraz daha imagenin üstüne bindirirsen yandaki araba fotosu gibi yani dışına biraz da kotur daha hoş olur gibime geldi. ama bu haliyle de hoş. çalışmalarının devanımı dilerim
öncelikle iyi bir çalışma olmuş ellerinize sağlık .
naçizane önerim şudur ki , küçük araba resminin üzerinde bir tabela yansıması var sanırım , o yok edilebilir . bir de yine yere küçük arabanın hafif bir yansıması verilebilir .
gözüme çarpanlar şimdilik bunlar , umarım fikirler yardımcı olur .
saoLun fikirLerinizle tabiki yardımcı oluosunuz tşkrler... ufak olan aracın altına az bi gölge vermiştm ama son anda nolduysa baya yok etmişim tabela olayına gelince ince detay bak benden kaçmış saoL
çok güzellll... ama 'yeni kia kue concept' yazısını üç boyutlu yapabilirsiniz bide sanki o yazının perspektifinde bi problem var... emeğinize sağlık...çok sağlam duruyo
saoL burcu, yazının perspektifinde fazla dikkat etmedim direk aklımdaki sade tasarımı oluşturdum daha bunun üzerinde ne oynamalar yapar karşı taraf . . .