....
özzlemm ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 8 Eki 2008 Mesajlar 1,033 Tepkime puanı 30 5 Ağu 2009 #2 güzel kareler emeğine sağlık siyah çerçeve yapsan acaba daha mı etkili olurdu?? paylaşım için teşekkürler
güzel kareler emeğine sağlık siyah çerçeve yapsan acaba daha mı etkili olurdu?? paylaşım için teşekkürler
burcuozenxx 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Haz 2008 Mesajlar 977 Tepkime puanı 16 5 Ağu 2009 #3 Güzel kareler emeğine sağlık fakat ışığı biraz daha ayarlasaydın daha iyi olurdu bnce.Devamının gelmesi dileği ile iyi çalışmalar.
Güzel kareler emeğine sağlık fakat ışığı biraz daha ayarlasaydın daha iyi olurdu bnce.Devamının gelmesi dileği ile iyi çalışmalar.
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 6 Ağu 2009 #4 Nedendir bilmem ama oldum olası kıbrıs bana soğuk gelir ........Çalışmalar güzel yakalanmış teşekkürler
Nedendir bilmem ama oldum olası kıbrıs bana soğuk gelir ........Çalışmalar güzel yakalanmış teşekkürler
Pınar Bozdemir 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 May 2008 Mesajlar 2,305 Tepkime puanı 98 6 Ağu 2009 #5 güzel kareler gerçekten gitmiş gibi oldum. Emeğine sağlık