Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kıbrısta çalışacak eleman aranıyor. - Yutdışı

ravana

🌱Yeni Üye🌱
Kıbrısta çalışacak eleman aranıyor.

Program/Seviye: Joomladan anlayan kendine güvenen kafası çalışan uzun vadeli bir hayat planı yapmak isteyen bir asistan arıyorum. İşleri anlayana ve sistemi oturtana kadar çok çalışmalı ancak sonra ciddi anlamda dinlenecek, eğlenecek ve para kazanacaktır. Burada ev kiralamak ve kiralar çok yüksektir. Biz ilk 6 ay ev kirası almadan ev vereceğiz. Video ve fotoğraf işleri prodüksiyon işleri ve grafik ile de uğraşacak. ilk ay deneme süresidir ve 800 lira ücret verilecektir.

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Çalışma ortamında sakin, mutfağı olan serbest çalışma alanı sunulacaktır. İşyerimizin bir tarafı dağ diğer tarafı denizdir. Bu işlerle ilgilenenlerin en büyük sorunu dar kasvetli ortamlarda çalışmasıdır. Doğayı hayatı seven Ülkesini seven, Atasına Saygılı, insana saygılı bir asistan arıyoruz. Askerliğini yapmamış olması ayrıca onun için avantajdır. (yurtdışı olduğundan)
İyi bir meslek sahibi olmak için çok çalışmalısınız. Dürüst ve iyi biri olmanız bizim için ilk şarttır.

E-posta: sadi@kibrishayat.com

Telefon: 0533 872 24 34

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
size birsey derdim ya demesem daha iyi siz demiş kabul edin bu arada grafik tasarımcıyım kıbrıs taki ajans firmalara kartvizit broşür gibi işlerin tasarım ve baskısı yapıyorum lütfen biraz daha ciddi ve insancıl olunuz

ravana

🌱Yeni Üye🌱
Grafiker Aramıyoruz

size birsey derdim ya demesem daha iyi siz demiş kabul edin bu arada grafik tasarımcıyım kıbrıs taki ajans firmalara kartvizit broşür gibi işlerin tasarım ve baskısı yapıyorum lütfen biraz daha ciddi ve insancıl olunuz

Kartvizit broşür gibi işler yapmıyoruz. Yine de cevap yazmışsın sağolasın genç arkadaş