Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kıbrıstan gökyüzü şaheserleri

mg87

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.minikayaklar.com
img2494.jpg

img2485z.jpg

img2302h.jpg

img0973y.jpg

Benzer konular

seyyidemin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende askerliğimi kıbrıs lefkoşada yaptım
hakketen kıbrısta akşam üstü allah c.c. bu güzelligi her şey gibi bize hediyesidir.
yeterki biz düzenli bozmadan bakabilirsek. ne mutlu bize.
görüntüler için tşk. bende antalya da yaşıyorum. memnun oldum. allah zihin açıklığı vve kolaylık versin by.

esraa310

🌱Yeni Üye🌱
mrb resimleri beyendim burda olan bir cok fotoğrafı bir sekilde bilgisayar proğramı ile üzerinde oynıyarak koyuyorlar ama sizin ki doğal hiç üzerinde oynanmamış ben buna dikkat ederim her fotoğrafta bende güzel fotoğraflar çekiyorum özellikle günbatımı hayranıyım banda söyleyibilirmisin buraya nasıl resim yükliycem bende kendi cektiğim fotoğrafları yokmak isterim burda yeni olduğum için bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
görselliği yok bu fotografların..bildigimiz klasik manzara fotografları ama tematik malzeme guzel olmasına ragmen belki de makinanınızın kalitesiyle alakalı olan bi sorundan dolayı kareler görsel lezzet sunmuyor...netlik,renk kalitesi,ışık ayarları,parlaklık,kontrast degerleri,çözünürlük vs pek çok eksiği var malesef..yani bakınca bişey göremedim diyebilirim..yine de emeginize saglık..daha nitelikli calısmalarınızı görmeyi dileriz..

mg87

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.minikayaklar.com
mrb resimleri beyendim burda olan bir cok fotoğrafı bir sekilde bilgisayar proğramı ile üzerinde oynıyarak koyuyorlar ama sizin ki doğal hiç üzerinde oynanmamış ben buna dikkat ederim her fotoğrafta bende güzel fotoğraflar çekiyorum özellikle günbatımı hayranıyım banda söyleyibilirmisin buraya nasıl resim yükliycem bende kendi cektiğim fotoğrafları yokmak isterim burda yeni olduğum için bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

sevgili esra, ilk önce fotoğraflarımı beğendiğin için teşekkür ederim, ikinci olarak soruna gelince, cevap yazma yerini veya yeni konu yerini tıkladığın zaman hızlı cevap yeri dışında bir sayfa açılıyor. Burda, aşağıya baktığın zaman göreceksin resim yükleme diye bir yer var, ve orda iki seçenek oluyor. Bilgisayarımdan ve başka siteden diye. Bilgisayarımda kısmının yanındaki gözat'a tıklayım resmin kodunu girmiş oluyorsun. Kodu girdikten sonra başka siteden kısmında, host it diye bir seçenek çıkıyor. Oraya tıklıyorsun, açılan sayfada en üst linki (http diye başlıyor ve uzunca bir link çıkıyor) kopyalayıp, ilk baştaki sayfaya geri dön ve üstteki yeşil butonu tıklayıp yapıştır. Bu kadar. :rofl: Biraz uzun ve karışık gelebilir ama ben de ilk başta zorlanmıştım. Adımları takip etmeye çalış.
Sana kolay gelsin, iyi forumlar.

esraa310

🌱Yeni Üye🌱
ben denedim ama yinede olmadı yinede tsk ederim

mg87

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.minikayaklar.com
görselliği yok bu fotografların..bildigimiz klasik manzara fotografları ama tematik malzeme guzel olmasına ragmen belki de makinanınızın kalitesiyle alakalı olan bi sorundan dolayı kareler görsel lezzet sunmuyor...netlik,renk kalitesi,ışık ayarları,parlaklık,kontrast degerleri,çözünürlük vs pek çok eksiği var malesef..yani bakınca bişey göremedim diyebilirim..yine de emeginize saglık..daha nitelikli calısmalarınızı görmeyi dileriz..

aslında söylediğiniz her özelliği en iyi şekilde ayarlamaya çalıştım, fotoğrafçılık konusunda da kendimi bayağı geliştirdiğimi düşünüyorum. Eksiklikler aşırı zoom yapmamdan kaynaklanmış olabilir. Buna daha çok dikkat etmeye çalışacağım. Teşekkürler... :angel: