Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kibritçi Kız ( Hikaye çizimlendirme )

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kullanılan Program: Photoshop Cs3

İlk kez bir hikayeyi çizimlendiriyorum,aynı karakteri defalarca çizmek sandığımdan daha zor oldu elimden geleni yaptım önerilerinizi bekliyorum..İyi seyirler:)

84078504.jpg

73071422.jpg

93765900.jpg

75493602.jpg

97026683.jpg

79080091.jpg

70807215.jpg

95385891.jpg

Benzer konular

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
İlknurcum çok güzel olmuş bu çalışma, masal zamanı gecenin bir yarısı :) beni çok eskilere götürdü küçükken içimde bir ukde kalarak dinlediğim sevdiğim bir masal, okurken ve çalışmalarını incelerken çok eskilere gittim, masallar diyarında dolaştım canım ellerine sağlık ben çok beğendim. :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlknurcum çok güzel olmuş bu çalışma, masal zamanı gecenin bir yarısı :) beni çok eskilere götürdü küçükken içimde bir uhde kalarak dinlediğim sevdiğim bir masal, okurken ve çalışmalarını incelerken çok eskilere gittim, masallar diyarında dolaştım canım ellerine sağlık ben çok beğendim. :)

Bende aslında tam olarak hikayeyi bilmiyordum,çizerken öğrendim çok hüzünlüymüş ama ya.Hatırlamaktan mutlu olduğun anılarını canlandırdığım için sevindim canım teşekkür ederim:)

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
harika bir çizim ve renklendirme:alkis::alkis:sabah sabah duygulandırdın beni:(

çalışmanı 6 saat önce yayınladığına göre gecelemişsin sanırım eline,kalemine sağlık:)Çok çok beğendim

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Uzun zamandır çalışmalarınızı takip edenler arasındayım ve bu çalışmanızla şunu gördüm. Artık bir çizginiz oluşmuş. Bu çok önemli! Belirli bir tarz yakalayıp, çalışmalarınızı bu tarz ile biçimlendirmek sizin artık olduğunuzun, başkaları ile ayrıt edilebilir bir yönünüzün olduğu işaretidir. Tebrikler...

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışmanız gerçekten de övgüyü hakediyor. stiliniz ve illüstrasyonlarınız gerçekten başarılı. benim değinmek istediğim nokta hikaye kitabının (kitap mı bilmiyorum), tasarımı ile ilgili.

en baştaki başlıkta, sizin de çizim stilinize uygun olarak daha cıvıl cıvıl bir ruh halini yansıtacak farklı bir font seçilebilirdi. kapaktaki illüstrasyon daha büyük olabilirdi ya da mavi fon tüm sayfaya yayılabilirdi. böylece üstteki beyazlıktan da kurtulmuş olurdunuz. Ve başlığın fonundaki kırmızı şeriti de kaldırmalısınız bence. alttaki isimi de daha küçük bir şekilde başlığın hemen altında başlığı ortalayarak yazarsanız, daha hoş olacağı kanaatindeyim.

içerikteki yazılarda, farklı ve daha sade bir font kullanılabilirdi. beyaz fon üstüne siyah fontla yazılmış hikaye kitapları genellikle ilkokul çocukları için olduğundan (okunması kolaylık olsun diye), daha sade fontlar tercih ediliyor (hangi font tam bilmiyorum ama "arial rounded" gibi bir font sanırım).

Paragraf aralıklarına dikkat etmelisiniz. Zira kimi yerde paragraf araları bir boşluk, kimi yerde bitişik, kimi yerde biraz içerden, kimi yerde satır başından vs.

bunlar gözüme takılanlar. onun dışında çizimlerinizi zaten beğeniyorum ve çalışmalaırnızı ilgiyle takip ediyorum. tekrar tebrikler.

iyi çalışmalar.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
24 yaşında olmama rağmen hala severim masalları :utann:
Çok güzel olmuş canım eline emeğine sağlık...

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Çok hoş çizimleriniz var tebrik ederim, aynı karakteri birçok kere çizmek gerçekten sıkıcı olmalı:)
Yalnız bu bir çocuk hikayesi ve haliyle çocuklar okuyacaklar, yazı karakterini daha sade seçebilirdiniz, bu haliyle çocuklar okurken zorlanacaklardır.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
İlknur'cum harika olmuş canım çizimlerin.Bencede yazı fontunu düz karakter ve satır aralarını biraz açmalısın canım. Onun dışında gerçekten harika, eline sağlık :)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmalar gerçekten çok hoş olmuşlar ellerinize ve emeğinize sağlık başarıların devamı dileğiyle :):)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
harika bir çizim ve renklendirme:alkis::alkis:sabah sabah duygulandırdın beni:(

çalışmanı 6 saat önce yayınladığına göre gecelemişsin sanırım eline,kalemine sağlık:)Çok çok beğendim

Canım 6 saat önce ekledim ama günlerdir üzerinde çalışıyorum,önce hangi sahneleri çizeceğini düşğn,sonra aklındakini kağıda dök,sonra bilgisayara aktar,birde orada çiz,boya sayfaları düzenler 1 haftadan fazla vaktimi aldı.Bu konuda tecrübe edinmek için kendimi denedim kısacası.Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim:)

Uzun zamandır çalışmalarınızı takip edenler arasındayım ve bu çalışmanızla şunu gördüm. Artık bir çizginiz oluşmuş. Bu çok önemli! Belirli bir tarz yakalayıp, çalışmalarınızı bu tarz ile biçimlendirmek sizin artık olduğunuzun, başkaları ile ayrıt edilebilir bir yönünüzün olduğu işaretidir. Tebrikler...

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için,inşallah dediğiniz gibi daha geniş kitleler tarafında da farkedilebilir olur çizimlerim:)

çalışmanız gerçekten de övgüyü hakediyor. stiliniz ve illüstrasyonlarınız gerçekten başarılı. benim değinmek istediğim nokta hikaye kitabının (kitap mı bilmiyorum), tasarımı ile ilgili.

en baştaki başlıkta, sizin de çizim stilinize uygun olarak daha cıvıl cıvıl bir ruh halini yansıtacak farklı bir font seçilebilirdi. kapaktaki illüstrasyon daha büyük olabilirdi ya da mavi fon tüm sayfaya yayılabilirdi. böylece üstteki beyazlıktan da kurtulmuş olurdunuz. Ve başlığın fonundaki kırmızı şeriti de kaldırmalısınız bence. alttaki isimi de daha küçük bir şekilde başlığın hemen altında başlığı ortalayarak yazarsanız, daha hoş olacağı kanaatindeyim.

içerikteki yazılarda, farklı ve daha sade bir font kullanılabilirdi. beyaz fon üstüne siyah fontla yazılmış hikaye kitapları genellikle ilkokul çocukları için olduğundan (okunması kolaylık olsun diye), daha sade fontlar tercih ediliyor (hangi font tam bilmiyorum ama "arial rounded" gibi bir font sanırım).

Paragraf aralıklarına dikkat etmelisiniz. Zira kimi yerde paragraf araları bir boşluk, kimi yerde bitişik, kimi yerde biraz içerden, kimi yerde satır başından vs.

bunlar gözüme takılanlar. onun dışında çizimlerinizi zaten beğeniyorum ve çalışmalaırnızı ilgiyle takip ediyorum. tekrar tebrikler.

iyi çalışmalar.

Öncelikle ilginiz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederim,çizim dışında diğer detaylarda hiç tecrübem yok,yazı karakteri ne olmalı,kitap kapağı nasıl olmalı gibi..Buradaki durum, çizimlerimin sunumunu yapmak için di.O yüzden bunun dışındaki detaylar konusunda başarısız olabilirim,artık yavaş yavaş onu da araştırmaya başlarım.Tekrara teşekkür ederim.

çok guzel olmuss..:)

Teşekkürler.

24 yaşında olmama rağmen hala severim masalları :utann:
Çok güzel olmuş canım eline emeğine sağlık...

Sağol canım:)

Çok hoş çizimleriniz var tebrik ederim, aynı karakteri birçok kere çizmek gerçekten sıkıcı olmalı:)
Yalnız bu bir çocuk hikayesi ve haliyle çocuklar okuyacaklar, yazı karakterini daha sade seçebilirdiniz, bu haliyle çocuklar okurken zorlanacaklardır.

Bundan sonra yazı karakteri v.s konularında daha seçici olmalıyım sanırım:)Teşekkür ederim.

çoook güzel olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ederim canım:)

İlknur'cum harika olmuş canım çizimlerin.Bencede yazı fontunu düz karakter ve satır aralarını biraz açmalısın canım. Onun dışında gerçekten harika, eline sağlık :)

Çok sağol canım,şimdilik çizimlerimi sunuyorum gerisi hakkında tecrübem yok artık onu da öğrenicez:)

çalışmalar gerçekten çok hoş olmuşlar ellerinize ve emeğinize sağlık başarıların devamı dileğiyle :):)

Teşekkürler.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ellerinize sağlık, çok beğendim; yazıların hizalı olmayışına takılmadım dersem yalan olur. :)

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tebrikler harika olmuş . daha öncede belirtmiştim bu tarza sizin adınız verilmeli. farklı, anlaşılır ve gayet güzel. tekrar tebrikler. emeğine sağlık iyi çalışmalar

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
gerçekten buyuk emek

Teşekkür ederim evet günlerce üzerinde çalıştım sanırım değdi:)

tebrikler harika olmuş . daha öncede belirtmiştim bu tarza sizin adınız verilmeli. farklı, anlaşılır ve gayet güzel. tekrar tebrikler. emeğine sağlık iyi çalışmalar

Teşekkürler hangi tarzda çizeceğinize karar verene kadar biraz zaman geçiyor tabii,farklı arayşlar oluyor zaman zaman,sonunda buluyor insan:)Tabii buna takılıp kalmamak gerek,çeşitlilik her zaman daha iç açıcı oluyor.

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
gerçekten de harika olmuş çok beğendim ellerinize sağlık :)