çalışmanız gerçekten de övgüyü hakediyor. stiliniz ve illüstrasyonlarınız gerçekten başarılı. benim değinmek istediğim nokta hikaye kitabının (kitap mı bilmiyorum), tasarımı ile ilgili.
en baştaki başlıkta, sizin de çizim stilinize uygun olarak daha cıvıl cıvıl bir ruh halini yansıtacak farklı bir font seçilebilirdi. kapaktaki illüstrasyon daha büyük olabilirdi ya da mavi fon tüm sayfaya yayılabilirdi. böylece üstteki beyazlıktan da kurtulmuş olurdunuz. Ve başlığın fonundaki kırmızı şeriti de kaldırmalısınız bence. alttaki isimi de daha küçük bir şekilde başlığın hemen altında başlığı ortalayarak yazarsanız, daha hoş olacağı kanaatindeyim.
içerikteki yazılarda, farklı ve daha sade bir font kullanılabilirdi. beyaz fon üstüne siyah fontla yazılmış hikaye kitapları genellikle ilkokul çocukları için olduğundan (okunması kolaylık olsun diye), daha sade fontlar tercih ediliyor (hangi font tam bilmiyorum ama "arial rounded" gibi bir font sanırım).
Paragraf aralıklarına dikkat etmelisiniz. Zira kimi yerde paragraf araları bir boşluk, kimi yerde bitişik, kimi yerde biraz içerden, kimi yerde satır başından vs.
bunlar gözüme takılanlar. onun dışında çizimlerinizi zaten beğeniyorum ve çalışmalaırnızı ilgiyle takip ediyorum. tekrar tebrikler.
iyi çalışmalar.