Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Killer Of Feelings

LupusNimbus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Lütfen afişin amacını ve kullanım şeklini sormayın. Sadece görsel yorum istiyorum. Burası grafikerler.net olduğuna göre sadace reklam olması gerekmiyor. Tasarım da tartışabiliriz.
https://img118.imageshack.us/img118/9581/killerdm9.jpg

killerdm9.jpg

Son düzenleme:

Marcher

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir çalışma olmuş yalnız kan biraz daha gerçekçi dursa fena olmaz. ama yine de tebrik ederim.

ahmetsxfile

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tamam reklam olması gerekmiyor ama en azından bir konusu olması lazım. Ben bakınca hiç birşey anlamadım. Tamam "Hislerimin katili olma" tarzı bişey yazıyor fakat zaten afişte herhangi bir HİS yok. Sadece kana benzeyen bir çizim var o kadar.

Tasarımı tartışıyorum. bence çook eksik. Bu çalışmayı yalnızca yapan anlar.

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışma çok iyi olabilirmiş. Ama kan damlasının gerçeksiz olması büyük kayıp olmuş. Bide biçimsiz olması.

eylo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kan damlası olduğunu düşündüğüm çizim gerçekçi değil sanırım fazla uğraşmamışsın.İnsanlar diye başlayan yazılar çok küçük olmuş orantısal açıdan ve matbaa baskısını düşünürsek eksi bir özellik diye düşünüyorum.Aslında üzerine söylenecek pek birşey yok konusu olmadan da yorumlanabilecek tasarımlardan değil diye düşünüyorum.

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
kan damlası ordaki boşluğu doldurmuş ama biraz daha üzerinde oynarsan daha gerçekçi olabilir. fakat çalışmanın konusu yazılmadığından daha sağlıklı yorum yapılamıyor. ayrıntılı yorum yapmak imkansız...

LupusNimbus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) Ben bu sitede kimseden doğru düzgün yanıt alamıyorum. Kan damlasını ben çektim. Üzerinde oynamadım. Sadece dekupe ettim. daha nasıl gerçekçilik sağlayabilirim. Sanırım imageshack ile ilgili bir sorun renkleri koyulaştırıyor. Ama o siteye koyduktan sonra sadece renklerde değil imajda gerçekçilik yitiyor.

eylo arkadaşıma teşekkür ediyorum. orantı sorunu konusundaki uyarısı için. Son olarak bu çalışma benim tamamen duygusal yaklaşımımdı. Oraya uyarı yazdığım halde. Bazı anlayışsız arkadaşlar tekrar sormuşlar. İçerik yok yaptım evime astım.

Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

maniethic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Afişin Amacı Ve Kullanım şekli Nedir Acaba?:))))

.....şaka:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bende arkadaşlar gibi kan damlasına takıldım. Kenarları bozuk olmasa daha iyi olur.