Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kimya Şirketi İçin Logo | Beğenilmedi |

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu eski logoları
mavi tonlamasında yeni logo istenildi ancak beğenilmedi yeni çalışmalar yapıyorum ama zorlandım. Kimya şirketi olması ve isiminin uyumlu harflerden oluşmaması yüzünden zorlanıyorum. Fikir alabilirim :)
bu eski logo;
10258720.jpg

bunlar da yaptıklarım;
logoy.jpg

fikir düşünce yorum gelişmeme katkı sağlar. Eleştiriye açığım
kötü yorum yapana; sen yorum yapma ben zaten bir kaç kişinin yorumunu önemsiyorum gibi cevaplar vererek ego tatmini yapan birisi değilim.

Soner Akay

🌟Usta Tasarımcı🌟
1. 2. güzel olmus üstüne eklicek bişi yok. Bide müşterinin neyi beğeneceği belli olmuyor cok beğendiğin bi çalışmaya suratını dönüp bakmaz senin tereddütte kaldığın çalışmaya bayılır :) bende müşterinin o tavrına bayılırım ama sinirden

emeğine sağlık bi yorum yapıp 2 stem ettik :))

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1 ile 2 üzerinde çalışılabilir fakat sanırım eski logolarına benzerlik var bence ondan beğenmemiş olabilirler, 3 numara ise uzaktan bakınca biraz dağınık gözüküyor bir bütünlük yok, yarıca da eski logolarında & işareti var seninkilerde yok baştan mı istenmedi aceba yoksa unutuldu mu, ama yine de emeğine sağlık.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
& işaretini özellikle koymadım. 1. logoyu eski logonun modernizesi olarak düşündüm. Biraz eski alışkanlıklarına bağlı insanlar gibi geldi bana. Bilemiyorum artık yaprak ve suyu birleştiren doğallığı anımsatan bir logo düşünüyorum. Teşekkür ederim yapıcı bir yorum idi.

have

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.avantajhosting.com
1 ve 2 çalışmalar başarılı ve kullanılmaya değer gozukuyor.başarılar ellerınıze saglık

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
İlk aklıma gelen şey, kimya deyince molekül.. Ve be ve c nin iç boşluklarıda yuvarlak ve molekülü işlemeye uygun. Aslında uğraşmak düşünmek lazım. Sanki farklı şeylere gebe bir iş var...
Bazen takılıp kalmamak, kapatıp unutmak ve yeni baştan eskiyide yeni yaptıklarınızıda unutarak işe koyulmak gerek.. Yani resetlemek...

Kolay gelsin

istakozzz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım bc birbirin girsin ve lacivert yerine açık tonlardamavi yap ya partfinderla kestir yada multipy kullanarak harmanla bakalım ortaya ne çıkacak yaptıkların bilindik uygulamalar ve herhangibiyerine bir kaç du damlası gibi bişiler ekleyebilirsin vs...

emredb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2 'de comic sans kullansaydınız bu iş olurdu. :)
...
ben 2'yi hakikaten beğendim, bence son derece tatmin edici. Birinde oluru var, kurumsal ve temiz.

davinci34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum 1-2 güzel olmuş bence sen bu müşteriyle hiç uğraşma yolver gitsin böyle insanlar zaman zaman denk geliyor ne istediklerini bilmezler.

beyazajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence 3 numara çok güzel olmuş... adam işi bilmiyomuş... yazık olmuş logoya :((