Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım gerçekten söylicek söz bulamıyorum çok güzel olmuş. Gördüğümde vuruldum zaten. Kırmızının albenisi, saçları yani her detayı çok hoşuma gitti eline sağlık.
Canım gerçekten söylicek söz bulamıyorum çok güzel olmuş. Gördüğümde vuruldum zaten. Kırmızının albenisi, saçları yani her detayı çok hoşuma gitti eline sağlık.
Sağol canım beğenmene sevindim,bende çok sevdim çizerken olmuyor diye saçları smudge ile karıştırmaya başladım iptal ediyordum çizimi birden kıvırcık olmaya başladı bende detaylı boyamaya başlayınca böyle oldu Soınra severek devam edip bitirdim işte.
öncelkle eline saglıkk gzl olmus fakat dedikleri gibi farı keske o kadr yogun yapmasaydın birde kolyenin rengini düzelterek vermek istedigin ilgiyi dudaklara cekebilrsn=))
öncelkle eline saglıkk gzl olmus fakat dedikleri gibi farı keske o kadr yogun yapmasaydın birde kolyenin rengini düzelterek vermek istedigin ilgiyi dudaklara cekebilrsn=))
Çalışmaları harcanan zamana göre değerlendirmek bana ve bu yorumu okuyanlara ne verebilir bilmiyorum ama emin olun düşündüğünüzden çoook daha uzun zaman harcadım bu çizime,severek ve detaylarıyla uğraşarak çizilmiştir.Teşekkür ederim.
demek istediğim şuydu bunu yapabiliyosan daha fazla uğraşıp zaman harcadığında daha güzel olcaktır. mesaj biraz eksik kalmış yanlış anlamakta haklısınız
demek istediğim şuydu bunu yapabiliyosan daha fazla uğraşıp zaman harcadığında daha güzel olcaktır. mesaj biraz eksik kalmış yanlış anlamakta haklısınız