Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kısa bir atış calışması

Benzer konular

JimmyKane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cam tamamen dökülmeden, sadece kurşun deliği ve oluşturduğu çatlak ile çok başarılı. fakat o tam parçalanmada biraz problem var gibi reellik açısından.

güzel çalışma. tebrikler

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
göremiyorum arkadaşlarr sorun benden mi acaba :(

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
youtube dan yukledıgımden goremıyorsunuzdur dırek sıteye yuklemeyı bılmıyorum.Bıraz ararsanız youtube ayarlarını bulursunuz nette.

serhangenc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
patlamalar şık ama cam kırılması gerçekten uzak olmuş..
emeğine sağlık..

serhangenc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Cam kırılmalarının gercekcı olmamasına sasırdım , cunku onlar gercek cam kırılma vıdeosu yanı plug ınle yapmadım.Nasıl gercekcı durmuyor ????

çünkü o camın kırıldığı ortamdaki ışık değerleri, ortamın rengi cart curt vs, üstüne bindirdiğin videodaki ışık değerleri, ortamın rengi cart curt vs ile çok çok farklı olduğu için gerçekçi izlenimi hiç vermiyor..
ben senin yaptığını düşündüm, o kadar ki hiç gerçek cam olduğunu bi an bile düşünmedim..

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende cam kırılmasını biraz kötü buldum. çalışmanız başarılı. ben de after effects öğrenmeye çalışıyorum. yaptığınız çalışmaları izliyorum. hepsi çok hoş. emeğinize sağlık.

bıçak ile ateş etmek gerçekten müthiş :) değişik bir silah olmuş :)

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
bende cam kırılmasını biraz kötü buldum. çalışmanız başarılı. ben de after effects öğrenmeye çalışıyorum. yaptığınız çalışmaları izliyorum. hepsi çok hoş. emeğinize sağlık.

bıçak ile ateş etmek gerçekten müthiş :) değişik bir silah olmuş :)

Tesekkur ederım :) Napıyım sılah bualamadım :) Cam kırılmasının nesı hosunuza gıtmedıyse soyleyebılırsenız o yonde duzeltme yapabılırız ılerıde

tresekkurler

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
bugün bir after effects eğitim sitesindeki tüm eğitim videolarını bitirdim, biraz daha ayrıntılı bilgi sahibi oldum. ona göre biraz daha güzel açıklama yapabilirim umarım. şöyle anlatayım, öncelikle ışık pek uymamış sanırım bu biraz yapay durmuş. onun dışında esas problem cam kırıldığında ağır çekim olarak aşağıya dökülüyor ama siz arka tarafta aynı hız devam ediyorsunuz :) tam kırılma esnasında arka layerda yer alan videoyu da ağır çekim haline dönüştürürseniz belki göze batmaz.
bu arada umarım beni yanlış anlamıyorsunuz, amacım kötülemek değil, tam tersine çalışmalarınız çok eğlenceli, ben sadece ne katkıda bulunabilirim diye çalışıyorum. iyi çalışmalar dilerim...

buraxsavas

🌱Yeni Üye🌱
usta güzel olmuş da bu camın düşme sahnesi biraz yavaş değilmi sizce.
ama şayet orda vermek istediğiniz motion yavaşlama effecti ise bunun bir kombine olabilmesi için kameranında hareket etmesi lazım ama genede güzel olmuş tebrikler.

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Her ıkınızede katılıyorum arkadaslar ayrıca nıye kotulemek olsunkı elestırılsın dıye calısmamı buraya koyuyorum.

Cama gelınce evet agır cekım dusuyor.cunku ılk basladıgım zamankı calısmalarımdandı elımde doru durust vıdeo yoktu bulabıldıgım bu camdı eh AE ogrenmenın verdıgı hızla ve gazla bırden gırısıp ortaya bu cıktı.Şimdi elimde essential2 var hemde HD yaklasık 500 essential vıdeo.Artık sız dusunun su an nasıl cam kırılması yapma ımkanım var.

o zaman sadece o vardı bıraz acemılık bırazda heyecanla hızlı davranma o yuzden oldu

yorumlar ıcın tesekkurler.

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
benim de şu video paketlerini vs indirmem lazım acilen. elimde o tip bir cam kırılması bile yok :)