Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kişisel Kartvizitim Betül KILIÇ

betul._.

🌱Yeni Üye🌱
İlk kartvizit tasarımım yorumlarınızı bekliyorum :)

qIGJS.png

Benzer konular

BEFEGA

🌱Yeni Üye🌱
Şahsi fikrim grili hariç diğerlerini beğenmedim :) :)

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
emeklemeden yürünmez felsefesi için tam yeridir şu an yılmadan yorulmadan devam çizmeye, tasarlamaya, kurgulamaya durmak yok elbet bir gün yaptığın işlerde ki eksik kısımlar azalıp, artık eksiksiz vede başarılı işler sunacaksın....

ama önce kendi kendine bir öz eleştiri yapman gerekmezmiydi? Bir baksaydınız keşke sizin yaptıklarınıza benzer seylere neler yazılmış, biraz okuyup biraz irdeleyip öncelikle kendinize başkalarının yorumundan önce, kendi yorumunuzu, kendinize yaptıysanız... o zaman iyi bir yorumdan ziyade, doğru ve gerçekci bir yorumla cevap vermek isterim;

daha çok çalışmanız gerek....

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
böyle farklı fikirler ile
klişeleşmiş fikirlerin malup olduğunu görmek beni mutlu ediyor
renklerde herhangi bir abartı söz konusu değil her renk kombinasyunu kendi grubunda birbirine uyumlu ( sarıdaki zemin biraz abartı), gerçekten elle tutulur
cepte saklanır şık bir kartvizit olmuş ellerinize sağlık

betul._.

🌱Yeni Üye🌱
emeklemeden yürünmez felsefesi için tam yeridir şu an yılmadan yorulmadan devam çizmeye, tasarlamaya, kurgulamaya durmak yok elbet bir gün yaptığın işlerde ki eksik kısımlar azalıp, artık eksiksiz vede başarılı işler sunacaksın....

ama önce kendi kendine bir öz eleştiri yapman gerekmezmiydi? Bir baksaydınız keşke sizin yaptıklarınıza benzer seylere neler yazılmış, biraz okuyup biraz irdeleyip öncelikle kendinize başkalarının yorumundan önce, kendi yorumunuzu, kendinize yaptıysanız... o zaman iyi bir yorumdan ziyade, doğru ve gerçekci bir yorumla cevap vermek isterim;

daha çok çalışmanız gerek....

Ben şuan lisedeyim ve bu sene eğitimini almaya başladım üniversite içinde bu bölümü düşünüyorum çok fazla çalışmam gerektiğini biliyorum kendi kendime eleştiri yapmayı zamanla öğreneceğimi biliyorum sizin gibi deneyimli insanların eleştirisini almak beni geliştirecektir. Yorumunuz için teşekkür ederim.

böyle farklı fikirler ile
klişeleşmiş fikirlerin malup olduğunu görmek beni mutlu ediyor
renklerde herhangi bir abartı söz konusu değil her renk kombinasyunu kendi grubunda birbirine uyumlu ( sarıdaki zemin biraz abartı), gerçekten elle tutulur
cepte saklanır şık bir kartvizit olmuş ellerinize sağlık

Teşekkür ederim :)

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
@muratv hocam'a katılıyorum ama bu yorumu başka yerde okumuştum gibi geldi dejavu mu yaşadım diye düşünmedim değil :angel:

@betul._. biraz daha makyaj yapabilirsin aslında kartvizitine renk olarak hiçbiri derim çünkü işini yansıtmayan renkler kullanılmış :smile:

betul._.

🌱Yeni Üye🌱
@betul._. biraz daha makyaj yapabilirsin aslında kartvizitine renk olarak hiçbiri derim çünkü işini yansıtmayan renkler kullanılmış :smile:

nasıl birşey önerirsiniz?

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
@muratv hocam'a katılıyorum ama bu yorumu başka yerde okumuştum gibi geldi dejavu mu yaşadım diye düşünmedim değil :angel:

dejavu değil doğru okudunuz ! neden mi?

genelde yorum isteyen yeni başlamış arkadaşlara bu yönde kendi kendilerine eleştirerek eksiklerini bulma yönünde tavsiyedir benim ki :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle emeğine sağlık; ilk için başarılısın denilebilir.
Renkler bana da cansız geldi :)
Ayrıca hem özel kesim hem vektörler sanki fazla olmuş gibi, yani biraz daha sade olsa sanırım daha güzel olacak :wink:
Ama durmak yok; çalışmaya devam...
Sevgiler Ablacım...

betul._.

🌱Yeni Üye🌱
link kırılmış galiba hatırladığım kadarıyla 4 tane secenek vardı;
ilk tavsiyem daha pastel renk kullanman üzerine..
diğeri ise isim bölümü çaprazdı sanırım kötü bir izlenim uyandırıyor..

İsim bölümünü düz olarak denedim ve bu şekilde göze daha hoş göründüğü düşünüyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler :)

Öncelikle emeğine sağlık; ilk için başarılısın denilebilir.
Renkler bana da cansız geldi :)
Ayrıca hem özel kesim hem vektörler sanki fazla olmuş gibi, yani biraz daha sade olsa sanırım daha güzel olacak :wink:
Ama durmak yok; çalışmaya devam...
Sevgiler Ablacım...

Renkler konusunda haklısınız fakat birde renkli yapsaydım bu karmaşa daha da karışık bir hale gelebilirdi diye düşünüyorum ve sade çalışmakta çok zorlanıyorum ama zamanla öğreneceğime inanıyorum :) Teşekkürler..