=) sayın gizli, eleştirmeye hakkımın olmadığını belirtmişsiniz. Madem ki Türiyede yaşayıp, Türkçe konuşmakgerekliliğini ifade ediyorsunuz, Türkiyede kişileri özgürce eleştirme hakkına da sahip olunacağını gözden kaçırmışsınız.
Lorem Ipsumu herkes bilmek zorunda değil demişsiniz. Eğer bu kişinin üye resminin altında hem grafiker hem de yönetici yazıyor ve üstüne üstlük, bu konu yüzünden diğer bir meslektaşını eleştiriyorsa, kusura bakmayın =) bilmek zorunda. Bu fırçası ve boyaları olmadan resim yapmak gibi bir şey çünkü.
Sonrasında, ben çok uzun süredir bu siteyi takip eden üyelerden biriyim. Bu site herhangi bir forum sitesi değil, içinde sanat, grafik ve kültür barındıran bir site. Ben isterdim ki, bu donanıma daha fazla hakim olan arkadaslar yönetime katılsın, ya da kendilerini tamamlasın. Aksi takdirde, gördüğünüz gibi düşüncelerini tam olarak ifade edemiyor ve yanlış anlaşılmalara neden oluyorlar.
Polemik amaçlı bir yorum yazmışsınız dediniz, ancak eleştirilerim tartışma amaçlı değil malesef, o konuda yanıldınız. Şu zamana kadar da böyle bir duruma karışmamışımdır, gerekirse yönetici arkadaşlar uyarırlar zaten. Yönetici olma gibi bir arzum da yok, yaptığım eleştiriler de kendinizi kınamak amaçlı değil, sitenin ve üyelerin çok daha verimli bilgiler elde etmesi için. Zaten kendisi ile bu konuda bir anlaşılmalık yaşanırsa, kendimiz halledebilriz anısındayım.
Konum olayına gelince, burda bir çok üstadım vardır tabiki, ancak konuşmalarınızdan şunu farkettim ki, yaş ya da deneyim eksikliğim olsada, sizden mantık yönünden daha iyi bir konumdayım. Çünkü, eleştiri hakkınız yok diyen bir zihniyet, ya da kast sistemine benzer, konum ayrcalığı oluşturan bir düşünce yapısı, oldukça çağdışı.
Son bir şey daha, kişileri bilmediği bir şey konusunda eleştiremezsiniz dediğiniz halde, çalışmayı yapan arkadaşın ingilizce seviyesini eleştirebilecek şekilde çelişiyorsunuz kendiniz ile
Lütfen bu konuyu da burada daha fazla sürdürmeyelim. Eğer düşünce ve fikirlerinizi paylaşmak isterseniz,
graffi_fulya@msn.com adresine mail atabilrsiiz. teşekkürler