Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kısmi Laklı Kart Nasıl Yapılır? (Kısmi Lak Kullanımı)

ozgur_tutsaq

🌱Yeni Üye🌱
arkadasşlar corel kullanmaya yeni başladım. şu anda x4 var elimde. bir kartviziti ksimlaklı bastırabilmem için magenta yapmam lazımmış. bunu bana öğretebilir yada yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
(umarım bu sefer doğru açmışımdırda çöp tenekesine taşımazsınız konuyu:mad:)

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadasşlar corel kullanmaya yeni başladım. şu anda x4 var elimde. bir kartviziti ksimlaklı bastırabilmem için magenta yapmam lazımmış. bunu bana öğretebilir yada yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
(umarım bu sefer doğru açmışımdırda çöp tenekesine taşımazsınız konuyu:mad:)

Siz okumayı inatla reddetiğiniz sürece daha çok konunuz çöp tenekesine düşer.. Bu forumun kuralları var bu kurallar düzen ve verim çin şart... Şuan başlığınızın ne anlama geldiğini anlamakta zorlanıyorum bu yüzden kimse size cevap olamıyor.. Ama ben değiştiriyorum başlığınızı ve sorunuzu cevaplıyorum..

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Corel veya başka bir program fark etmez renk ayrımı normal olarak yapılır önce çalışmanızda. 4 renk mi 4 renk ayrımını da yapmalısınız öncelikle. Daha sonra ayrıca lak uygulanacak kısmı sadece o kısımları tek renk olarak filme göndermelisiniz. yani 4 renk bir çalışmada 5 ayrı film dökumanı hazırlamanız gerekir. Lak yapılacak olan dökumanın altına lak diye belirtirseniz renklerle karışmaz. Kolay gelsin.