Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kitap afişi(:... Eski kitaplar bile onları okumamış kişiler için yenidir
kenardaki siyah çizgi ne anlamadım yazı seklihoş olmamıs özelliklede o için yazısı hiç olmamıs vurgulamak istedigin eski kitaplarsa o yazıyı daha belirgin yapabilirsin birazdaha çalıs güzel olur derim ellerine sağlık
siyah çizgileri biraz hareketlilik kazansın diye koydum ama sanırım olmamış nese dediklerini tekrar yaparım ozamn daha iyi olucak sanki tavsiyelerin için teşekürler...
'için' nin tipografisini bozmuşsunuz. aynı orantıda büyütün. o çizgiler çok eğreti duruyor. 'eski kitaplar' derken onu özelleştirebilirsin, mesela fontunu değiştirerek eskimiş görüntüsü vererek 'yeni' içinde aynı şey geçerli. ellerine sağlık.
ya bende o kenarında ki çizgilere takıldım çünkü ordaki çizgiler hareketlilik kazandırmasından çok bi yapım hatası gibi kalmış mesela ordaki çizgileri kaldırsan daha iyi olur arkim ellerine sağlık
kitap gorselinin ust kismi keskin bitmis. blurlu giderken birden kesilmis. ona da bir cozum bulman gerekecek tipografi ve yandaki siyah cizginin yaninda.
Bi an aklıma bir fikir geldi belki biraz zor olabilr ama; açık eski bir kitabın içinde, kendi içeriğinde yazsaydı metnin daha creative bir çalışma olurdu. Nacizane fikrim
yazıların altındaki siyahla resmin siyahı aynı değil çok belirgin olarak gözüküyo (zannedersem %100 black kullanmışsın) resmin kendi siyahından atarsan yazının altına daha hoş olur resim bütün gözükür şimdiden kolay gelsin eline sağlık
slogan çok uzun fontu (İÇİN) uzatmak sündürmek suretiyle deformasyona uğramış. ESKİ KİTAPLAR BİLE HER DAİM YENİ KALIR. Kısa sloganlar hafızada daha kalıcı iz bırakır. afiş tasarımlarında buna dikkat etmek gerekir