Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap Basımı - Fiyat

thelastemperor

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba,ben Şanlıurfa'da görev yapan bir İngilizce öğretmeniyim.Konuyu doğru yere açamadım sanırım ama kusura bakmayın.Arkadaşlar benim somak istediğim birkaç soru olacaktı umarım yardımcı olabilirsiniz.

Ben Yabancı dil snavlarına yönelik bir kitap yazmak istiyorum.Ancak iş teknik kısma gelince biraz tereddüte düştüm.Arkadaşlar kitap basit bir sayfa düzeninde yer alacak.REsim falan olmayacak.bildiğimiz bir test kitabı tarzında.Bunu Word'de mi yazayım yoksa Corelde mi?Çünkü her halde word'de yazsam bile bittikten sonra diizgi mizanpaj yaptırmam gerekiyormuş.Bu işi kendim Corel'de yapamaz mıyım?

Diğer bir sorumda-kusura bakmayın çok maddi olacak ama- 400 sayfalık sade bir kitap bana ters baskı ve diğer teknik işler dahil ortalama kaça çıkar,bi fikir verebilir misiniz?

Her şey için şimdiden teşekkürler,iyi akşamlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
* Eğer ücret karşılığında tasarımcının da emeğinin bedelini ödemeyi istiyorsanız konunuzu İş Veren İlanları bölümünde kurallar dahilinde açmanız gerekmektedir.

* Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.…….
(Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)

ufukcizgisi

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba,ben Şanlıurfa'da görev yapan bir İngilizce öğretmeniyim.Konuyu doğru yere açamadım sanırım ama kusura bakmayın.Arkadaşlar benim somak istediğim birkaç soru olacaktı umarım yardımcı olabilirsiniz.

Ben Yabancı dil snavlarına yönelik bir kitap yazmak istiyorum.Ancak iş teknik kısma gelince biraz tereddüte düştüm.Arkadaşlar kitap basit bir sayfa düzeninde yer alacak.REsim falan olmayacak.bildiğimiz bir test kitabı tarzında.Bunu Word'de mi yazayım yoksa Corelde mi?Çünkü her halde word'de yazsam bile bittikten sonra diizgi mizanpaj yaptırmam gerekiyormuş.Bu işi kendim Corel'de yapamaz mıyım?

Diğer bir sorumda-kusura bakmayın çok maddi olacak ama- 400 sayfalık sade bir kitap bana ters baskı ve diğer teknik işler dahil ortalama kaça çıkar,bi fikir verebilir misiniz?

Her şey için şimdiden teşekkürler,iyi akşamlar

Sorunuzun birinci bölümüne yanıt, corel drawı ne kadar kullanabildiğinize bağlı. Kullanabiliyorsanız elbette corel draw ile hazırlayabilirsiniz. Ayrıca, in design, quark x-pres gibi programlar çok daha uygundur.

Sorunuzun ikinci bölümünü ise inanın anlamadım. Fiyat istiyorsunuz ama neyin fiyatı? Dizgi grafik ve aydıngere ters çıkış mı; yoksa, kitabın baskı maliyeti mi? Eğer kitabın baskı maliyeti ise sorduğunuz, kitabın özelliklerini belirtmenizde fayda var. Kağıt cinsi ve gramajı, ebat, baskı rengi, cilt özelliği, baskı miktarı...vs gibi özellikleri belirtmeniz fiyatlandıran için kolaylık olacaktır.

Kolay gelsin.

joyo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.joyologo.com
merhaba yazdığınız kitapları kişisel olarak bastırmayı düşünüyorsanız kitapbas.com - Kişisel yayıneviniz kişisel yayıncılık sitesini isterseniz bir inceleyin. "Eserinizin basımı için gerekli olan
aşamaları tamamlayın. Hazırladığınız eserinizi matbaalarında
bastırın. Basılan eserinizi site mağazasında satın." seklinde kendilerini tanımlıyorlar.
iyi çalışmalar..