Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap kapağı çalışması

suleymansasmaz

🌱Yeni Üye🌱
mafya serisinin ilk kitabının yeni baskı için hazırladığım(deneme aşamasında) kapağı.
neler eksik, neler fazla veya nasıl olmalı sizce?

ntikamwq9.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

memoli_68

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genelde güzel gözüküyo silah resmi yan profilden değilde sanki namlu ucu profilinden olsa daha persfektif durur gibi geliyo bana

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
3. satırdaki "Beye" Bey'e şekline yazılmalı. 8. satırda "için zorlu" olmalı.Konsept olarak içeriye bir hayli uygun. Yalnız silahın duruşu ayağa kalkmış gibi, ve belki yazarın ön sayfadaki adı da siyah olabilir diye düşündüm ben. Ellerinize sağlık.Bir de aklıma geldi zeminde pekala siluet şeklinde poltikacı ya da takım elbiseli adamlar kullanabilrisiniz.Siyah gölgeler mesala :)

AlpaslanCelik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.blogalp.com
renkler konusunda biraz daha düşünmelisin kırmızının dahada bir farklı tonunu yakalaman gerek diye düşünüyorum.alttarafta vurulan fırça darbelerini düzenli şekilde yoğunlaştırabilirsin ama bu konuda en zor iş fırça darbesini uygun yere oturtmaktır düşün derim.tema olarak güzel silah zevkine kalmış daha önce yorum yapmışlar zaten.yazar ismini olağandan farklı bir yere bilinmedik bir fontla otuttur derim dikkat çeken en büyük hususlardan biridir.

suleymansasmaz

🌱Yeni Üye🌱
eleştiri ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum. yüklemek istediğim asıl çalışma o değildi. onun eksik yanının fazla olduğunu kabul ediyorum. asıl çalışma bu ve buna benzer olacak:

ntikamex2.jpg

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
kitap kapaklarında orta kısımda kalan yer yukarıdan aşaği doğru mu yoksa aşağıdan yukarıya doğru yazıldığı zaman mı doğrudur ? ben gerek dvd kapakları olsun gerek kitaplar olsun gerekse kalın kataloglar için olsun tercihimi her zaman allat yukarıya doğru kullanmışımdır.

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
3. çalışma güzel olmuş ama

1.Resimleri iyi dekupe edememişsin
2.Sağ üst köşedeki roman resmi hoş durmamış fontu falan değiştir
3.Yazarın ismi çok büyük kalmış küçültmelisin

G-ART

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kapağının sırt kalınlığına bakılırsa 500 sayfalık bir Roman?

Renk seçimi iyi çünkü mafia söz konusu ise siyah,beyaz ve kırmızı en iyi tercihdir.

Font seçimin kötü, espası düşük yalın font kullanırsan daha iyi olur.

Kompozisyona gelince daha çok eli silahlı insan figürleri yerine ilk çalışmadaki gibi sadece silah profili daha etkili olur. Bunun yanında kan ve para figürlerinide kullanmalısın.

Beyaz bir zemine kan efeckti kullanırsan, Okurlara kitabın içinde temiz ve etkileyici bir yazının olduğunu anlatırsın ve bu seni daha çekici yapar.

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Telif sorunu çıkartacak görseller kullanmanı önermem Hitman ve max payne gibi.
Yüzleri değiştirip manipülasyon yapabilirsin hem sorunsuz hem daha orjinal olur.

suleymansasmaz

🌱Yeni Üye🌱
haklı bir eleştiri, corelde bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum.
(manipülasyon)