Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap kapağı(deneme) İtiraf Ediyorum(nesil)

suleymansasmaz

🌱Yeni Üye🌱
itirafediyorumxn5.jpg

Erkan Kavaklı mafya serisinin 2. kitabı, içerik olarak derin devletin pkk ilişkisini konu alıyor. ve pkk cinayetleri, mafya trajedisi anlatılıyor. roman

Son düzenleme:

Benzer konular

suleymansasmaz

🌱Yeni Üye🌱
Elimde yüksek çözünürlüklü pek az resim var. bu bir başlangıç, ayrıca bu işte çok yeniyim. tavsiyeleriniz neler olabilir?

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
arka sayfadaki yazılar çok büyük daha küçük puntoda olsa daha iyi olur tasarım fena değil ama dikkat çekeci silah falan

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
sanırım silahların yanındakiler kan lekeleri ve düşündüğüm gibiyse magenta pek olmamış orada çalışma fena gözükmüyor elinize sağlık

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
kan lekelerinde kırmızılığı arttırıp,arka kapaktaki yazıları biraz daha küçültürseniz daha hoş olacaktır.başarılı bir çalışma emeğinize sağlık.

suleymansasmaz

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için teşekkürler arkdaşlar, arka kapaktaki yazı fontunun büyük olduğuna hemfikirim. düzelttim. zaman geçtikçe tecrübe kazanılacak tabi..

fesa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben bu işlerden anlamam ama nacizane fikrimi belirtmek istiyorum..
fon rengini beyaz değil de siyah ya da koyu bir renk kullansanız daha iyi olurdu sanki ..çünkü mafya, derin devlet konulu bir kitap ve beyaz fon kırmızı yazılar sanki aşk kitabı havası vermiş :smile:

emeğinize sağlık

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Arka fonu siyah olarak bir deneyin bence daha hoş durucak. Ayrıca İtiraf Ediyorum yazısında delikler açılarak mermi geçmiş hissi verilirse çalışma daha bi anlam kazanabilir bence. Elinize sağlık. İyi çalışmalar...

suleymansasmaz

🌱Yeni Üye🌱
alternatif olarak bu nasıl 2.cil

itirafediyorum02xg0.jpg

polisiye/Askeriye ve siyasi içerikli bir kitap olduğu için kapak da bu ağırlıkta oldu.

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
öncelikle ellerine sağlık ama İtiraf ediyorumla iğili bakarsak gotoğrfalarıda görmez isek ne çağriştırdığına bakalım. sonra fotoğraflı bakalım ne çağrıştırıyor. bence biraz düşün görsel neler olmalı diye ama güzel bir çaşılma başka bir başlık altında tabi :)

bol çalışmalar.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmada silah kullanılmasından yana değilim ,ama illaki silah kullanacaksanız ilk çalışmanızda silahlardan birinde hata var...
işaretlediğim silahın Namlusu geri çekilmiş ama namlusu geri çekilen bir silah öyle görünmez.
bunu fotoğrafla anlatırsam daha aydınlatıcı olur

12ea4.jpg

Kolay gelsin...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Kitabın sırtındaki yazı da diğerleriyle aynı olabilir belki ama sadece ayrıntı bu elbette.Kapak ilkiyle kıyaslayınca çok farklı.Daha iyi.Kitabı okumalı bence insan kapağı yapmadan önce. Sadece arka kapak yazısıyla düşününce resim uygun aslında, ama kitabın kahramanı anlatır ya bazen romanlarda öyle bir şeyse içerik resim için farklı düşünebilirsiniz.Ellerinize sağlık.

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İkinci çalışmanızda adamın dekupesi çok kötü olmuş. Ayaklarının arası falan beyaz kalmış. Dekupeye dikkat ederseniz iyi olucak sanırım. ve arka kapaktaki yazılar hala büyük bence

suleymansasmaz

🌱Yeni Üye🌱
kitabı okumuştum, içeriği çok değişken, terörden askeriyeye, polisiyeden derin devlete ama en ağır basan terörizm vurgusu. onun için butip bir resmi uygun gördüm. başka bir resim çok aşırıya kaçabilir. yeni baskıya kadar deneme aşamasında. önerilerinizi dikkate alacağım. ayrıca uygun resim şu olabilir derseniz paylaşmanızdan memnun olurum. ilginiz için teşekkür ederim, selamlar..