Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erkan Kavaklı mafya serisinin 2. kitabı, içerik olarak derin devletin pkk ilişkisini konu alıyor. ve pkk cinayetleri, mafya trajedisi anlatılıyor. roman
ben bu işlerden anlamam ama nacizane fikrimi belirtmek istiyorum.. fon rengini beyaz değil de siyah ya da koyu bir renk kullansanız daha iyi olurdu sanki ..çünkü mafya, derin devlet konulu bir kitap ve beyaz fon kırmızı yazılar sanki aşk kitabı havası vermiş :smile:
Arka fonu siyah olarak bir deneyin bence daha hoş durucak. Ayrıca İtiraf Ediyorum yazısında delikler açılarak mermi geçmiş hissi verilirse çalışma daha bi anlam kazanabilir bence. Elinize sağlık. İyi çalışmalar...
öncelikle ellerine sağlık ama İtiraf ediyorumla iğili bakarsak gotoğrfalarıda görmez isek ne çağriştırdığına bakalım. sonra fotoğraflı bakalım ne çağrıştırıyor. bence biraz düşün görsel neler olmalı diye ama güzel bir çaşılma başka bir başlık altında tabi
Çalışmada silah kullanılmasından yana değilim ,ama illaki silah kullanacaksanız ilk çalışmanızda silahlardan birinde hata var... işaretlediğim silahın Namlusu geri çekilmiş ama namlusu geri çekilen bir silah öyle görünmez. bunu fotoğrafla anlatırsam daha aydınlatıcı olur
Kitabın sırtındaki yazı da diğerleriyle aynı olabilir belki ama sadece ayrıntı bu elbette.Kapak ilkiyle kıyaslayınca çok farklı.Daha iyi.Kitabı okumalı bence insan kapağı yapmadan önce. Sadece arka kapak yazısıyla düşününce resim uygun aslında, ama kitabın kahramanı anlatır ya bazen romanlarda öyle bir şeyse içerik resim için farklı düşünebilirsiniz.Ellerinize sağlık.
İkinci çalışmanızda adamın dekupesi çok kötü olmuş. Ayaklarının arası falan beyaz kalmış. Dekupeye dikkat ederseniz iyi olucak sanırım. ve arka kapaktaki yazılar hala büyük bence
kitabı okumuştum, içeriği çok değişken, terörden askeriyeye, polisiyeden derin devlete ama en ağır basan terörizm vurgusu. onun için butip bir resmi uygun gördüm. başka bir resim çok aşırıya kaçabilir. yeni baskıya kadar deneme aşamasında. önerilerinizi dikkate alacağım. ayrıca uygun resim şu olabilir derseniz paylaşmanızdan memnun olurum. ilginiz için teşekkür ederim, selamlar..