Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap Kapağı Scan ve 3D Resim Yapmak Fiyat Acill

zagallo

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba, Çeşitli kitapların ön arka kapak scan işlemini yaptıktan sonra program ile 3d resim haline getirerek, kitabı özetleyici 1 paragraflık bilgiyi internet sitesine upload etmek ortalama ne kadarlık bir ücret karşılığıdır. Ortalama kitap sayısı 750 - 1000 adettir. Bu tarz bir işin fiyatı ne kadar? bilmediğim için acil yardımlarınızı bekliyorum. Çok teşekkür ederim.

Benzer konular

hasanali317

🌱Yeni Üye🌱
S.a kardeşim rasgele gezerken rastladım konuna.

Bu dediğini kendin basit birkaç programla bir kaç gününü vererek hazırlayabilirsin. Ama ben yoğun birisiyim diyorsanız, scanları siz mi yapacaksınız? diyelim scanıda biz yaapcaz

2 sayfa*1000 kitap = 2000 scan Fiyatı 20 TL diyelim (trabzon sınırları içindeyse)
Bu scanları program yardımıyla 3d ye dönüştürmeye 50TL diyelim
Webe upload ise 30 TL diyelim (hosting varsa)

Yani sana benim görüşüm 100 tl ye malolur. Ama tavsiyem kendin yap yardımcı programlarıda istersen gönderirim sana. Saygılarımla

zagallo

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Fakat vermiş olduğunuz fiyatlara olabileceğini sanmıyorum. Mesela 2000 sayfa scan işlemi en az 1000 dk sürer, bunun karşılığı 20 TL demişsiniz mesela. Açıkçası istanbulda olsanız bu fiyatlara direkt size yaptırabilirdim. Fakat hiç kimse en az 3-4 gün sürecek bu işi 100 TL ye yapmaz diye düşünüyorum.