Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, Grafik Tasarım bölümü öğrencisiyim.Final ödevi olarak kitap kapağı tasarlamamız istendi.Ekte vereceğim tasarımı inceleyip yorum ve yapıcı eleştirilerinizi yaparsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
bence çok hoş olmuş, sadece bir tasarımcı olarak türkçe karakterlere ve hizalamalara takıldım birde kırmızı güneş diyoruz ya biraz daha mı kırmızılaştırsak güneşi diye düşündüm ama onun dışında gerçekten güzel görünüyor.
bence çok hoş olmuş, sadece bir tasarımcı olarak türkçe karakterlere ve hizalamalara takıldım birde kırmızı güneş diyoruz ya biraz daha mı kırmızılaştırsak güneşi diye düşündüm ama onun dışında gerçekten güzel görünüyor.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Türkçe karakterler fonttan kaynaklanıyor.Daha uygun bi font bulamadım.Daha doğrusu yüzlerce font arasından sadece bunu beğenebildim.Güneş'in renklerinde düzenleme yaparak tekrar değerlendirebilirim.Tavsiyeleriniz için tekrardan teşekkürler.