Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap kapağı tasarımı!!

drummer91

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sınıftaki arkadaşıma yapmış oldugum bir kapak tasarımı...

kapaaaaktt3.jpg

Benzer konular

bhyza

🌱Yeni Üye🌱
sade bi tasarım olmş, güzel ellerine sağlık

drummer91

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tesekkür ederim daha acık bi yorum yaparsanız sevinirim.

bhyza

🌱Yeni Üye🌱
madem açık yorum istedin ön sayfadaki yazı stilini değiştirmeyi dene bnce karar senin tabikide ii çalışmalar :)

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
sana çok açık bir yorum yapim bu kitap kapağının yarısı nerde barkodu nerde hangi yayın evinden çıktı herhangi bi konusu yokmu ben buna kitap kapağı diyemem arkadaşım kusura bakma örneklere baksan biraz iyi olr.

drummer91

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu sadece bi taslak daha basıma gitmedi kitap yayın evi belli olmadı sadece bilgi almak icin istedim

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
kitap kapağı ise ölçütlendirmen hatalı arkadasın simetrik hattın yanlıs sadeliğide bozuyor.
arkadasların söyledigi gibi yarım görnünüyor ve sade olucaksa net olmalı.. biraz aceleyle yapılmış gibi özen görünmüyor.. yıldıları kaldırıp cemberi dahada küük yapabilirsin ve resimleri daha zıt ve sert renk kullanmalısın ... geçişli renkler kullanma sadelikte insanın icini rahatsız ediyor yani albenisi kalmıyor.. bunlara dikkat edersen daha iyi bir çalışma yapabilceigini düşünüyorum.eline sağlık.

buuse

🌱Yeni Üye🌱
bencede sade olmuş zıt rankleri kullanmalısın

GoKizM

🌱Yeni Üye🌱
griyi sevmedim çok soluk görünüyor

yarenay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
açıkçası hiç çekici bulmadım. kitabın satışında kapağın ilgi çekici olması çok etkilidir. bence üzerinde biraz daha çalışırsan daha iyi çalışmalar çıkabilir. iyi çalışmalar...

bynakkas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bynakkas.com
örneklere göz at kardeşim .... önceden yapılmış ve basılmış kitap kapaklarından beğendiğin 3 tanesini incele ve ne yönleri hoşuna idiyor not al... sonra o detaylara dikkat ederek ve doğru ölçüler kullanarak tekrar dene .... renkte denge, fontta netlik, resim kullanırsan kitap konusuna çağrışım yapacak özellik ve tasarımda sadeliğe dikkat et derim .... iyi çalışmalar ....