Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap Kapağı

zift

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yaklaşık 6 ay önce yaptığım bir çalışma. En arkadaki sharpness ı oldukça fazla olan ağacı görmezden gelin lütfen:) blur efekti vermeyi unutmuşum. :hmm2:yorumlarınızı bekliyorum

saat13bm9.jpg

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
fazla yorum yapılıcak yer yok, 6 sen yaptınız o çalışma diyorsunuz? şimdı 6 sene geçtı ve umarım siz kendi kendinize yorum yapabilirsiniz. kitaptaki konu ne, 13 derken, yani düşünüyorum korku bir kitap. siyah kan lekesi çok büyük olmuş, kırmızı kan lekesi biraz fazla ve orijinal gibi durmıyor. akmış kan kırmızısı değil bu demek istedim.

ama ellerine sağılık, değişik bir düşünce ve fikir.
Yeni çalışmalarınız görmeye sabırsızlanıyoruz

iyi çalışmalar

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
bu afiş tartışılıcak gibi gözüküyor ilk bakışta ben begendim bunu belirtim yani leke dedigimiz olay güzel olmuş ama birazdaha oynama gerektiricek sanırım ama degişik bi çalışma emegine saglık kolay gelsin

zift

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fazla yorum yapılıcak yer yok, 6 sen yaptınız o çalışma diyorsunuz? şimdı 6 sene geçtı ve umarım siz kendi kendinize yorum yapabilirsiniz. kitaptaki konu ne, 13 derken, yani düşünüyorum korku bir kitap. siyah kan lekesi çok büyük olmuş, kırmızı kan lekesi biraz fazla ve orijinal gibi durmıyor. akmış kan kırmızısı değil bu demek istedim.

ama ellerine sağılık, değişik bir düşünce ve fikir.
Yeni çalışmalarınız görmeye sabırsızlanıyoruz

iyi çalışmalar

Merhaba
İlk olarak yazıyı bir daha okumanızı rica ediyorum.6 SENE değil. 6 AY oldu. Zaman kavramının bu çalışmamı yayınlamamla "ne alakası var" bunu anlayamadım! Konuya gelince kitabın bir konusu yok. O açıdan özür diliyorum. Kapağı yayınlarken belirtmeyi unutmuşum. Hayali bir çalışma. Ama yaparken biraz mistik ve korkuyu çağrıştırmasını istedim. Ne kadar etkili oldu bu çabam değerli yorumlarınıza bırakıyorum.
Teknik açıdan ve konunun bütünlüğü açısından yaptığınız eleştiriler için teşekkürler
İyi günler

Son düzenleme:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili zift:

Brush' ları kullanarak bir şeyler yapmaya çalışmışsın. Fakat bu brushlar artık her yerde her tasarımda kullanılır oldu. Çalışmanda kişisel bir çizgi göremedim. Sadece brushları yan yana getirerek bir şeyler hazırlamışsın. Bu yüzden pek bir eleştiri yapmak istemiyorum. Kendine ait çizgilerle daha yaratıcı işlerini görmek ümidi ile... İyi forumlar...

recepuncu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sevgili zift:

Brush' ları kullanarak bir şeyler yapmaya çalışmışsın. Fakat bu brushlar artık her yerde her tasarımda kullanılır oldu. Çalışmanda kişisel bir çizgi göremedim. Sadece brushları yan yana getirerek bir şeyler hazırlamışsın. Bu yüzden pek bir eleştiri yapmak istemiyorum. Kendine ait çizgilerle daha yaratıcı işlerini görmek ümidi ile... İyi forumlar...

Artık her tasarımda kullanılır oldu derken, zaten arkadaşımız 6 sene önce kullanmış.

Ve altı sene önce yorum almış olsaydın sözüm meclisten dışarı bu çalışmaya yorum yapabilecek babayiğit de çok yoktu. Bence gayet güzelMİŞ(*).

(*) o zamanlar.

İyi çalışmalar kardiş.

zift

🏅Acemi Tasarımcı🏅
TEşekkürler Volkan TEKİN

Evet, haklısın. Kullandığım materyal açısından %90 brush içeriyor. Hatta neredeyse ham haldeler. Hiçbir manipulasyon yok üzerlerinde.Yorum için teşekkürler

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Artık her tasarımda kullanılır oldu derken, zaten arkadaşımız 6 sene önce kullanmış.

Ve altı sene önce yorum almış olsaydın sözüm meclisten dışarı bu çalışmaya yorum yapabilecek babayiğit de çok yoktu. Bence gayet güzelMİŞ(*).

(*) o zamanlar.

İyi çalışmalar kardiş.

Baba yiğit "kardiş". İstersen ilk mesajı bir daha oku...

Ayrıca bir ekleme yapmak gerekirse. Bu kitap yayınlandı mı?

recepuncu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kim **** bana 6 sene diyen ordan biri sene dedi :eek:ops1: Altı ay tabi arkadaşlar özür dilerim.

zift

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kİtap yayınlanmadı arkadaşlar. Zaten böyle bir kitapta yok:) hayali diye belirtmiştim... teşekkürler

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Kİtap yayınlanmadı arkadaşlar. Zaten böyle bir kitapta yok:) hayali diye belirtmiştim... teşekkürler

Şimdi anlaşılıyor. Çünkü kitabın konusu da kapakta hiç fark edilmiyor.

Peki kitap kapağı mantığına uyuyormu bu çalışma. Bir de o açıdan bakalım. Yani ebat büyütünce afiş küçülünce kartvizit mi oluyor. Yoksa her ürünün kendi mantığı ve kendi doğruları içersinde hazırlandığında mı gerçekten amaca hizmet eder grafiksel materyaller.

zift

🏅Acemi Tasarımcı🏅
BEnce her ürün kendi mantığı ve kendisine uygun materyaller kullanıldığı zaman gerçek amacına hizmet edebiliyor.

Telve

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dabbe gibi bişi olmuş yav :D

basaktan

🌱Yeni Üye🌱
Selam çalışmaların ilgimi çekti. Senden bir ricam olsa yapar mısın acaba? Grafik hocamız freehand programında kitap kapağı, afiş, dergi kapağı yapmamız gerekiyor. Bana yardım eder misin acaba?

BAŞAK TAN *****@************
bana yaptığınız çalışmalardan bi tanesini gönderebilirmisinz.grafik ödevim freehand programından afiş,dergi kapağı,broşür yapmam gerekiyr.rica etsem yardımcı olurmusunuz?

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟

(*) o zamanlar.

İyi çalışmalar kardiş.

arkadaşım 6 sene değil 6 ay olmuş önce onu düzeltelim. bu arada her çalışmaya yorum yapabilecek bir babayiğit var. iyi çalışmalar kardiş=)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
BAŞAK TAN *****@************
bana yaptığınız çalışmalardan bi tanesini gönderebilirmisinz.grafik ödevim freehand programından afiş,dergi kapağı,broşür yapmam gerekiyr.rica etsem yardımcı olurmusunuz?

Siz öğrencisiniz ve öğretmeniniz size bir ödev vermiş. Bunu bu şekilde hazır bir işten yaparsanız okulu mezun olduğunuz da ne yapacaksınız?

zift

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kasta095 e katılıyorum. size en fazla teorik yardımda bulunabilirim. bunun dışında oturup bişey yapmam. bu sizin iyiliğinize olcaktır;) teşekkürler.