Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kitap sayfa tasarımı yardım.

enessakar

🌱Yeni Üye🌱
freehand kullanmaya yeni başladım.acıkcası bu işe yeni başlıyorum.bi arkadaşımın teklifiyle başlıyorum.bana bu işi yapmam için öncelikle bir program öğrenmem gerektiğini söyledi.programı öğrendikten sonra yazılacak kitabın metnini bana vericeklermiş ve bende basılacak hale getirecekmişim,yani kitabın sayfa düzeni tasarımı yerleştirilmesi gibi.nasıl başlamam gerektiğini bilemedim.öncelikle ne yapmalıyım programı öğrenmek için ve yapıcağım iş le ilgili şeyleri öğrenmek istiyorum çok fazla yayılmak istemiyorum ilk aşamada.şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

Benzer konular

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
freehand kullanmaya yeni başladım.acıkcası bu işe yeni başlıyorum.bi arkadaşımın teklifiyle başlıyorum.bana bu işi yapmam için öncelikle bir program öğrenmem gerektiğini söyledi.programı öğrendikten sonra yazılacak kitabın metnini bana vericeklermiş ve bende basılacak hale getirecekmişim,yani kitabın sayfa düzeni tasarımı yerleştirilmesi gibi.nasıl başlamam gerektiğini bilemedim.öncelikle ne yapmalıyım programı öğrenmek için ve yapıcağım iş le ilgili şeyleri öğrenmek istiyorum çok fazla yayılmak istemiyorum ilk aşamada.şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

Bilmiyorum ne yaptınız ama ben yinede size tavsiyede bulunayım.

Öncelikle kitap ve türevi çalışmaları Freehandde yapmak inanın büyük bir işkencedir. birkaç sayfa olursa çok büyük problem olmaz ama sayfa sayısı 30-40 gibi sayılara çıkarsa hayatınızdan bezersiniz. Ayrıca FH türkçe tireleme yapma özelliğine sahip değildir birde görsel falan kullanacaksanız iş iyice batar. Muhtemelen şimdiye kadar yapmışsınızdır ama benim size tavsiyem bu tür çalışmalar için indesign öğrenmenizdir.

Kolay gelsin.