Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kitapalirmisin Web Arayüz Çalışması

Grafikrkin

🌱Yeni Üye🌱
kitapalirmisin.jpg

mhmtzl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.royalwebdesign.net
alttaki logoların büyük olmasından dolayı sırıtması dışında 10 numara bi tasarım olmuş elinize sağlık...

ILAWI

🌱Yeni Üye🌱
o menünün altındaki gölge nasıl yapılıyor ortalı bir şekilde gelen gölge

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir çalışma başarılar diliyorum.. :)

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Biraz beyin jimlastiği yap, düşün bakalım nasıl olmuştur o gölgeler. Her şeyi hazır beklemeyelim..

:) tasarımda gri tonlar fazla geldi gözüme birde logodaki mor sadece logoda kalmış başka bi alanda kullanmamışsın .

O gölgeli alana gelince, Herhangi bir oğenin (dikdörtgen bir alan logo vs) bir alt layerine ellipse tool ile yassı bir yuvarlak alan yap siyah renkte diyelimki sonra filter>blur>gaussian blur dan orta derece(sana kalmış) bi blur verip opacity değerini %40 %30 vs gibi azalt üsttarafı ister kes at ister bırak kutunun altında kalacağı için görünmeyedebilir. kabaca böyle diyelim anlatamamışsam tekrar yazarsan daha açık anlatırım kolay gelsin.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Biraz beyin jimlastiği yap, düşün bakalım nasıl olmuştur o gölgeler. Her şeyi hazır beklemeyelim..

Hazır beklenen birşey yok. Sadece bilmediği bir konuda bilgi talep etmiş.
Al bunu bana onun gibi yap dememiş.Nasıl yapıldığını sormuş.
Eee forum da herkesin faydalandığı yüzlerce ders var.Bu dersleri takip edenler hazıra mı konmuş oluyor?

Ya da şöyle sorayım.Siz bunu nereden öğrendiniz ? Beyin jimnastiği yapark mı ?

Unutmayın ki burası sadece çalışmaların yüklenip nasıl olmuş ? diye sorulduğu bir forum değildir.Paylaşım forumudur.Paylaşımdan da kasıt sadece fotoğraf,vektörel,font vs. değil aynı zamanda bilgi de paylaşılır.

Çalışma hakkında lütfen biraz beyin jimnastiği yapalım. Üyelerden nasıl olmuş diye fikir talep ederek herşeyi hazır beklemiyelim.;)

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
//Nihat BAYSAL çok güzel açıklamışsın , teşekkürler söyleyemediğimi söylemişsin :)

Son düzenleme:

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
//Nihat BAYSAL çok güzel açıklamışsın , teşekkürler söyleyemediğimi söylemişsin :)

bugdan dolayı ikikez gitmiş silebilirmisiniz.

Son düzenleme:

Grafikrkin

🌱Yeni Üye🌱
"Unutmayın ki burası sadece çalışmaların yüklenip nasıl olmuş ? diye sorulduğu bir forum değildir."

Ben bu platformu sadece bu şekilde kullanmak istiyorum. Bi sakıncası var mı?

"Paylaşım forumudur.Paylaşımdan da kasıt sadece fotoğraf,vektörel,font vs. değil aynı zamanda bilgi de paylaşılır."

Şimdi ben bu foruma üye olmakla bütün bunları kabul etmiş mi oluyorum?

Bunları nereden öğrendiğime gelince, bunları bir dersten öğrenmedim, program hakimiyeti diyelim. Herşeyi başkalarına sormamak gerekli kafa yorup araştırma yapmak gerekli, beyin gelişimi ve araştırmacı ruhu gelişim için bu gerekli. Sanırım sen kendini aşmışsın! Böyle şeyler uzak geliyor biraz sana.. Hem ben bu kişiye biraz kafa yormasını söylemişim, bu kötü bişey mi?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
"Unutmayın ki burası sadece çalışmaların yüklenip nasıl olmuş ? diye sorulduğu bir forum değildir."

Ben bu platformu sadece bu şekilde kullanmak istiyorum. Bi sakıncası var mı?

"Paylaşım forumudur.Paylaşımdan da kasıt sadece fotoğraf,vektörel,font vs. değil aynı zamanda bilgi de paylaşılır."

Şimdi ben bu foruma üye olmakla bütün bunları kabul etmiş mi oluyorum?

Bunları nereden öğrendiğime gelince, bunları bir dersten öğrenmedim, program hakimiyeti diyelim. Herşeyi başkalarına sormamak gerekli kafa yorup araştırma yapmak gerekli, beyin gelişimi ve araştırmacı ruhu gelişim için bu gerekli. Sanırım sen kendini aşmışsın! Böyle şeyler uzak geliyor biraz sana.. Hem ben bu kişiye biraz kafa yormasını söylemişim, bu kötü bişey mi?

Tabiki foruma üye olurken paylaşımda bulunma gibi bir mecburiyetin yok.
Ama paylaşımda bulunan ile bulunmayanı ayırt etmek de bizim için bir görev sayılır.

Programı kendi başına öğrendiğin için seni tebrik ederim.

Forum üyelerine yardımcı olmak veya yardımcı olmayı teşvik etmek kendini aşmak ise evet ben kendimi aştım.

Üyelere yardımcı olmamak sorularına cevap vermemek tabiki bana uzak geliyor.Hem de biraz değil baya uzak geliyor.

Grafikrkin

🌱Yeni Üye🌱
İnsanların körelmesine gerek yok. Araştırmacı ruhun herkezde olması gerekli, düşünen okuyan beynin herkezde olması gerekli. Sonra kızıyoruz değil mi ülkemizde hiç kitap okunmuyor diye, araştırmalar yapılmıyor diye. Belkide hazırcılığımzdan kaynaklanıyordur bu. Merak ettiklerimizi bilenlere soruyoruz ama hiç araştırıp nasıldır acaba diye düşünmüyoruz.

Yardım en son olacak olandır. Kişi çabalar arara tarar sonuca ulaşamazsa bu raddeden sonra yardım devreye girer. Olaya duygusal bakmayın, gerçekçi bakın. Benim yukarıdaki kişiyi teşvik etmem sizi rahatsız etti. İnsnaları bilgilendirmek adına onları köreltmeyelim, hazırcılığa alıştırmayalım.. Okey? Umarım anlatabilmişimdir..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İnsanların körelmesine gerek yok. Araştırmacı ruhun herkezde olması gerekli, düşünen okuyan beynin herkezde olması gerekli. Sonra kızıyoruz değil mi ülkemizde hiç kitap okunmuyor diye, araştırmalar yapılmıyor diye. Belkide hazırcılığımzdan kaynaklanıyordur bu. Merak ettiklerimizi bilenlere soruyoruz ama hiç araştırıp nasıldır acaba diye düşünmüyoruz.

Yardım en son olacak olandır. Kişi çabalar arara tarar sonuca ulaşamazsa bu raddeden sonra yardım devreye girer. Olaya duygusal bakmayın, gerçekçi bakın. Benim yukarıdaki kişiyi teşvik etmem sizi rahatsız etti. İnsnaları bilgilendirmek adına onları köreltmeyelim, hazırcılığa alıştırmayalım.. Okey? Umarım anlatabilmişimdir..

Sonsöz ; Bilgi Paylaştıkça Çoğalır.

Grafikrkin

🌱Yeni Üye🌱
Son söz; Dediğim gibi duygusal düşünmemek lazım. Gerçekçi olursak bizim yararımızadır..

Moderatör tarafında düzenlendi: