Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle çalışmaya ilk baktığımda edindiğim izlenim logonun oldukça basit kaldığıydı.. Çok başarılı.. Özellikle renk seçimi.. Eline sağlık.. Fakat logonun fazla sırıtmaması için kurumsal renklerde mi çalışsaydın diye düşünmeden edemedim..
Kesinlikle çalışmaya ilk baktığımda edindiğim izlenim logonun oldukça basit kaldığıydı.. Çok başarılı.. Özellikle renk seçimi.. Eline sağlık.. Fakat logonun fazla sırıtmaması için kurumsal renklerde mi çalışsaydın diye düşünmeden edemedim..
Menü yapmışsın. renkler yazılar resimler vs....Bu mu öğrendiğin? Ama ben bunun gibi şeyleri binlerce kez gördüm. gördüğüm şeylere tekrar bakmanın anlamı yok. Hayatı tekrarlamak yerine hayal gücünü ortaya çıkar. Mükemmelin ötesi yok.
Bakmayabilirsin kimse seni zorlamıyor bak diye , bu sektöre senelerimizi verdik iyi kötü neyin ne olduğunu biliriz neyse polemiğe girmeye gerek yok , sonuçta bu bir menü kapagı dergi kapağı değil absürd şeyler yapalım , saygılar...